Açıklama (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
Yaşanan olaydan dolayı bekir benim partimde olduğu için bir açıklama yapma gereği duydum. Öncelikle Bekir adına herkesten özür diliyorum bu hareketi kesinlikle doğru bulmuyorum. Bekir ile konuştum kardeşi olduğunu bilmiyordum kendisi sandım forumdaki gerginliği azaltmak adına şaka amaçlı yaptığını söyledi ve kardeşi olduğunu bilsem kesinlikle yapmazdım dedi. Neredeyse 1 yıllık oyun sürecimiz boyunca hiç böyle bir mevzu yaşanmamıştır. Kimsenin ailesini eşine dostuna ilişmedik sadece oyun olarak gördük bekir adına sizden tekrardan özür diliyorum. Kendisi çok pişman hatasının farkında.

R

Reyhan

Ziyaretçi
Yaşanan olaydan dolayı bekir benim partimde olduğu için bir açıklama yapma gereği duydum. Öncelikle Bekir adına herkesten özür diliyorum bu hareketi kesinlikle doğru bulmuyorum. Bekir ile konuştum kardeşi olduğunu bilmiyordum kendisi sandım forumdaki gerginliği azaltmak adına şaka amaçlı yaptığını söyledi ve kardeşi olduğunu bilsem kesinlikle yapmazdım dedi. Neredeyse 1 yıllık oyun sürecimiz boyunca hiç böyle bir mevzu yaşanmamıştır. Kimsenin ailesini eşine dostuna ilişmedik sadece oyun olarak gördük bekir adına sizden tekrardan özür diliyorum. Kendisi çok pişman hatasının farkında.
Fotoğraftaki kişi kurt olsa ne değişecek?? Paylaşma hakkını nereden buluyor yaptığı açıklama bile mantıksız

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İlgili kişi ve siz instagramdan yazınız.
Oyunun açığı varmış.
Demek açık kullanılarak böyle bir işe girişiliyor.
Açık kullanarak telefon elde edildiğinden biz de davacı olacağız.
Bu beyanı kullandığı mesajı da kanıt olarak kullanacağız.
Bu konuda şaka yapmadığım, yapmayacağım çok açık.
İbreti alem olsun diye hukuki süreç adım adım paylasılacak.
Hodri meydan.
Kimse bir daha bu oyunda böyle bir şeye girişemeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...