Olayların çirkinleşmesi hakkında.. (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ZORBEY42
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Son açılan konular ve altında yazılan yazılar tam anlamıyla rezalet, eski konuşmaları paylaşmalar küfürler hakaretler… bu oyunun doğasına aykırı olaylar yaşanıyor şu anda, nereye kadar gidecek merak ediyorum, ama şuan sadece şunu söyleyebilirim, tanıdığımı sandığım çok fazla insan varmış, ve asla tanıdığım gibi olmayan çok fazla insan varmış, bir oyun olduğunu unutmayın söylediğiniz sözleri bi düşünün, değer mi ? Bence değmez.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
IMG_4510.jpeg
Sanırım bu düşmanlık tek taraflı değil sencede öyle mi? @KURT 77

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 12265
Sanırım bu düşmanlık tek taraflı değil sencede öyle mi? @KURT 77
Ekleme yapıyorum.Şu anki eko bakanı Ceylin hakkındaki söylemleride açıklığa kavuşturuyorum.Yeniden doğuş sekreterliği boşaldığında Mustafa denli ve Kaan yüksel bana ulaştı ve sekreterlik makamına beni getirmek istediklerini ilettiler.Aynı zamanda ceylin başkanında olabileceğini ama otoritesinin yetmediğini,aktif olmadığını belirttiler.Sizlere soruyorum Aktif olmayan ve otoritesiz birini neden aday gösterip bakan yaptınız ? @Kaan Yüksel

M

M-D

Ziyaretçi
Ekleme yapıyorum.Şu anki eko bakanı Ceylin hakkındaki söylemleride açıklığa kavuşturuyorum.Yeniden doğuş sekreterliği boşaldığında Mustafa denli ve Kaan yüksel bana ulaştı ve sekreterlik makamına beni getirmek istediklerini ilettiler.Aynı zamanda ceylin başkanında olabileceğini ama otoritesinin yetmediğini,aktif olmadığını belirttiler.Sizlere soruyorum Aktif olmayan ve otoritesiz birini neden aday gösterip bakan yaptınız ? @Kaan Yüksel
Sende o kapasite yoktu otur 0 😀

E

Emirhan'

Ziyaretçi
ya tescilli ajan sen bi dur 😄 ben ne diyorum sen ne diyorsun bugün değil, bugün bi geçsin sana söyleyim hakkında ne düşündüğümü, şu konular şu yazılar ne kadar bel altı, ya da bana öyle geliyor bilmiyorum çünkü herkes devam ediyor 🤦🏻‍♂️🤷🏻‍♂️
Bizim ajanlıkla işimiz olmaz az eğlenmek için girdik aaa 😃😃😃 ya sizinkiler 5-6 tane içeri adam sokuyonuz

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Çünkü kendisi bakanlık görevini haketti ve bulunduğumuz dönem aktif bir şekilde oyunda yöneticilik yaptı.

Senin olduğun dönemle şuan olduğumuz dönem farklı.

Bak o zaman bana abi diyordun şimdi kimlere abi diyorsun bunun gibi düşün bunu…

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
R

Reyhan

Ziyaretçi
O küçük aklınla kendince kaos yapmaya çalışıyorsun ama olmuyor yaşına veriyorum uslu uslu oyununu oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...