C
CB36
Ziyaretçi
Bu nasıl bi üslup Yakıştıramadım sana SercanSende her lafa zıplama bı otur yerine
Bu nasıl bi üslup Yakıştıramadım sana SercanSende her lafa zıplama bı otur yerine
Ne çok seviyorsunuz klavye delikanlılığını ah keşke yüz yüze gelsekte söylesenSende her lafa zıplama bı otur yerine
yüz yüze gelmek için yüzünüzün olması lazımNe çok seviyorsunuz klavye delikanlılığını ah keşke yüz yüze gelsekte söylesen
Bizim yüzümüz sizin soyunuza bedelyüz yüze gelmek için yüzünüzün olması lazım
hepinize yetecek kadar kemik var rahat olun
al ulan itlerin başı bir tane de sana hep böyle sadık olBizim yüzümüz sizin soyunuza bedel
Düzeyli tartışacak kapasite yok dimi hiçbiriniz de hemen hakaret. En zekiniz Alpaslan di oda kendi kadar iştehepinize yetecek kadar kemik var rahat olun
Sizlerin başı ben değil Alpaslan ikramı ona yapacaksın.al ulan itlerin başı bir tane de sana hep böyle sadık ol
Kurt Allah için bak sen bana DC den yaz konum at gelecem sendenmi cekinecemNe çok seviyorsunuz klavye delikanlılığını ah keşke yüz yüze gelsekte söylesen
sen kim düzey kim sen alçak bile değilsin çukursun çukur ayrıca bunlar sana ödül ve iltifat olur senin gibi biri için seni adam yerine koymak en büyük hakaret olurDüzeyli tartışacak kapasite yok dimi hiçbiriniz de hemen hakaret. En zekiniz Alpaslan di oda kendi kadar işte
Gel ekleKurt Allah için bak sen bana DC den yaz konum at gelecem sendenmi cekinecem
SjsjsjsjsjssghahhsKurt Allah için bak sen bana DC den yaz konum at gelecem sendenmi cekinecem
abi uyma şeytana işine bak kemik at kemikKurt Allah için bak sen bana DC den yaz konum at gelecem sendenmi cekinecem
Konuşmayı öğrendiğin de mutlaka haber versen kim düzey kim sen alçak bile değilsin çukursun çukur ayrıca bunlar sana ödül ve iltifat olur senin gibi biri için seni adam yerine koymak en büyük hakaret olur
Biz yaptığımız hiç birşeyden korkmayiz ya sen niye korkuyomSen gidici olduğun için bana saldırıyorsun peki ben senin gibi lüzumsuz bir insanı ciddiye almıyorum ne kadar edersen et bedelini sen ödersin
Hazreti Süleyman değilim ki senin gibi hayvanlarla konuşayımKonuşmayı öğrendiğin de mutlaka haber ver
TmGel ekle
al ulan itlerin başı bir tane de sana hep böyle sadık ol
İşte gerçek partinin üyelerini görüyorsunuz kuyruk acıları başladı önündeki kemiği al git partindekilere ver haydi ikilehepinize yetecek kadar kemik var rahat olun
Kimleri insandan saydık biz lanet olsun bunlar kim kiİşte gerçek partinin üyelerini görüyorsunuz kuyruk acıları başladı önündeki kemiği al git partindekilere ver haydi ikile