Ulan Emirhan senden olmaz emin ol iki dk diyince dk tutan birisin kalkmış laf yapıyorsunİşte gerçek partinin üyelerini görüyorsunuz kuyruk acıları başladı önündeki kemiği al git partindekilere ver haydi ikile
Ulan Emirhan senden olmaz emin ol iki dk diyince dk tutan birisin kalkmış laf yapıyorsunİşte gerçek partinin üyelerini görüyorsunuz kuyruk acıları başladı önündeki kemiği al git partindekilere ver haydi ikile
Sercan ağlama haydi ikile kukla olma iplerini kes öyle gelUlan Emirhan senden olmaz emin ol iki dk diyince dk tutan birisin kalkmış laf yapıyorsun
Sercan hadi canım başka kapıya sana burdan ekmek cikmazzzzUlan Emirhan senden olmaz emin ol iki dk diyince dk tutan birisin kalkmış laf yapıyorsun
Kurdu görünce ;Sjsjsjsjsjssghahhs
Beni bilen biliyor zaten canımUlan Emirhan senden olmaz emin ol iki dk diyince dk tutan birisin kalkmış laf yapıyorsun
Sınırsız uzaklaştırılmıştıral ulan itlerin başı bir tane de sana hep böyle sadık ol
Ooo cogalmissinizSercan hadi canım başka kapıya sana burdan ekmek cikmazzzz
TabiSınırsız uzaklaştırılmıştır
Güzel insan ben hala istek bekliyorumOoo cogalmissiniz
Bende senden bekliyorumGüzel insan ben hala istek bekliyorum
Bir ailenin bir ferdine laf atarsan tüm aile o bir ferd için tek vücut olur bizim gibi bu çoğalmak olmuyorOoo cogalmissiniz
Öyle olur hepBende senden bekliyorum
Tm susBir ailenin bir ferdine laf atarsan tüm aile o bir ferd için tek vücut olur bizim gibi bu çoğalmak olmuyor
Ekle catli6669 bekliyorum seniBende senden bekliyorum
Birtek sen konuş ozaman dinleyelim hadi bakalım ne diyorsunTm sus
Ne oldu söyleyecek laf olmayınca sus demekten başka bir şey bilmezsiniz sizin gibilerTm sus
Yok ondan değil seni hesaba almadimNe oldu söyleyecek laf olmayınca sus demekten başka bir şey bilmezsiniz sizin gibiler
Alamazsın zaten sende o kapasite yokYok ondan değil seni hesaba almadim