Herşeyin Başı.. (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sera*

Ziyaretçi
Değerli Arkadaşlar Bu Açıklamayı Yapmak Zorunda Hissettim.

Bu oyunu çok ciddi oynamasam da uzun zamandır ortamındayım. Hiç milletvekili olmadım hiç bir makamda görev yapmadım sadece eğlenceme baktım.

Mahmut moderatörümüzle benim yıldızım neredeyse hiç barışmamıştı hatta en çok ban attığı kişi olmasam da ilk 5 de kesin varımdır.

Eğlencenin dozu kaçırdığım, sinirime yenik düştüğüm çok an oldu zaten buradan herşeyi tek tek anlatmıyım neysem oyum zaten yaptığım herşeyi herkesin önünde yapıyorum.

Fakat bir kez olsun yönetim taraflı yönetim şöyle böyle demedim yönetim taraflı diyenlere bakıcam şimdi..

Seçim başında uyardım dedim ki Alparslan sahip çıkmıcaklar Büşraya peki tepkisi ne oldu?

Ne yapabilirim ki..

Screenshot_20231128_210426_com.discord_edit_1228307398342999.jpg

Seçim öncesi Denliyle atıştım herkes biliyor. Bir tek savundum Büşranın hakkını hiçbirinin sesi çıkmadı şimdi kalkıp taraflı yönetim ithamında bulunmasınlar komik düşüyorlar.

Röportaj kısmı da çok konuşulmuş onada dehinmek istiyorum.

Mahmutun cevaplarına tek tek cevap vericem. Burak Atağı övdü. Burak Atağı rakibim olmasına rqğmen bende hem özelden hem buradan övdüm bize harika anlar yaşattırdı her konuda muazzam bir örrnek sergiledi bunu tebrik etmesi kadar doğal bir durum yok

Mesuta ban atmaktan bahsetti benide söyleyebilirdi dediğim gibi çok fazla zıt düştüğüm ya da anlaşamadığım hatta haklı olduğum halde ban yediğim de oldu ( kendimce haklı) fakat buna rağmen mizah dolu bir konuyu alıp nerelere çekmeye çalıştınız hiç yakışmıyor

Onca emek saçma sapan ego tavırları yüzünden çöp oldu ben hakkımı helal etmiyorum

O gün Büşrayı savunmayanlar bugün kayıplarını Büşranın draması üzerine kurmasınlar. Büşracımın da bu algılara kanmıcağını umut ediyorum.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Bunu yaptığım için ve bu duruma düştüğümüz için öncelikle ailem Yeniden Doğuş ve Vefadan özür diliyorum.

Bu da benim itiraz sürecindeki Alparslan’a yazım.

İş işten geçti farkındayım.Fakat bizlerin ihanet ettiğini düşünen kişilerin yakın çevresine bakmasını temenni ediyorum.

Bu mesajı paylaşırken Alparslan’dan izin alamadım kendisi heryerinden beni engellemiş.

Ekli dosyalar

• IMG_2383.png
    IMG_2383.png
    379.9 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_2384.png
    IMG_2384.png
    351.8 KB · Görüntüleme: 64

Can yildiz

22. Dönem İçişleri Bakanı - İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Bunu yaptığım için ve bu duruma düştüğümüz için öncelikle ailem Yeniden Doğuş ve Vefadan özür diliyorum.

İş işten geçti farkındayım.Fakat bizlerin ihanet ettiğini düşünen kişilerin yakın çevresine bakmasını temenni ediyorum.

Bu mesajı paylaşırken Alparslan’dan izin alamadım kendisi heryerinden beni engellemiş.
sırf ekran fotoğrafı çekip ileride sizi hain olduğunuz için yargılayacakları için aklınızca delil niteliği taşıyacağına inandığınız basit yazışmalar bunlar

Can yildiz

22. Dönem İçişleri Bakanı - İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Allah kimseyi hainlikle suçlandığı bir yazışmayı beğenme çaresizliğine düşürmesin fotoda seraa kaanların bizi sattığını yazıyor kaan da utanmadan beğeniyor

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi

Artık bende çok sıkıldım şu seçim meselesinden sürekli yeni meseleler çıkıyor ancak bu ss te ne gibi bir sorun var anlamadım çünkü itiraz sürecinde karşı ittifakı didik didik eden, sabahlara kadar uyumayan alparslanla bizdik. Bu ss daha önce atılmıştı sanırım ve bu ss e karşılık bende alparslanla benim itiraz sürecinde uyumadığımızı, boş durmadığımızı
gösteren bir ss atmıştım.

S

Sera*

Ziyaretçi
Allah kimseyi hainlikle suçlandığı bir yazışmayı beğenme çaresizliğine düşürmesin fotoda seraa kaanların bizi sattığını yazıyor kaan da utanmadan beğeniyor
Keşke o an yapsaydınız protesto mu yapıyorsanız onu. Keşke yönetim taraflı demek yerine kendi tarafınızdakilere önce sesinizi çıkartsaydınız rahatlıkla yazıyorum çünkü Denli kendisi ben direkt Ayhana attım diye açıkladı. O an sustunuz şimdi konuşmanızı samimi bulmuyorum. Yönetime ithamdan başka bir çabanızda yok. İnsanların emeklerini kendi başarısızlığınızla örtmeyin rica ediyorum

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Artık bende çok sıkıldım şu seçim meselesinden sürekli yeni meseleler çıkıyor ancak bu ss te ne gibi bir sorun var anlamadım çünkü itiraz sürecinde karşı ittifakı didik didik eden, sabahlara kadar uyumayan alparslanla bizdik. Bu ss daha önce atılmıştı sanırım ve bu ss e karşılık bende alparslanla benim itiraz sürecinde uyumadığımızı, boş durmadığımızı
gösteren bir ss atmıştım.
Evet bunu siz yaptınız fakat arkamda durmadınız diye konuşamazsınız.

Bunu istemeyen sizdiniz.İlk önce seçimi kazandığında teşekkür ediyorsun.Sonrasında ihanetle suçluyorsun.

Elinizdeki imkanı siz değerlendirmediniz.

Partiye gerekilen duyurularda atıldı.Gerekli açıklamalarda kimseye oy için zorlayamayız.

Bana kişisel oyumu sorarsan ben oyumu sana kullandım Büşra.

Ss in de alakası bunu açıklamak.

Baya destek olmuş elinden geleni yapmış mı oluyor elindeki imkanı teperek.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Evet bunu siz yaptınız fakat arkamda durmadınız diye konuşamazsınız.

Bunu istemeyen sizdiniz.İlk önce seçimi kazandığında teşekkür ediyorsun.Sonrasında ihanetle suçluyorsun.

Elinizdeki imkanı siz değerlendirmediniz.

Partiye gerekilen duyurularda atıldı.Gerekli açıklamalarda kimseye oy için zorlayamayız.

Bana kişisel oyumu sorarsan ben oyumu sana kullandım Büşra.

Ss in de alakası bunu açıklamak.

Baya destek olmuş elinden geleni yapmış mı oluyor elindeki imkanı teperek.
Bu konu hakkında 40 defa açıklama yaptım 41. sini yapmayacağım Kaan. Bu ihanet konusunda tekrar benim adımı anmayın artık lütfen. Denli şahsi oyumu ayhana verdim dediği gün bu konu benim için kapanmıştır.

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı

Elimizde en az 30 kullanıcınızın karşıya verdiğine dair kanıtlarımız var daha senin hala lafına inanan kaldı mı ki açıklama yapıyorsun 2 ay öncesine kadar can kardeş olduğun fettahın kurtun atagın ailevi değerlerine demediğini bırakmadın şimdi adam mı oldun da kendini aklıyorsun omurgasız kaan aynı şeyler fettah omurgasızı için de geçerlidir gelip ittifaka alalım diye bana yalvarıyordun düne kadar noldu da ailevi değerlerine küfür edenleri savunur oldun yoksa sende şahıslarla oyunu ayıranlardan mısın

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Elimizde en az 30 kullanıcınızın karşıya verdiğine dair kanıtlarımız var daha senin hala lafına inanan kaldı mı ki açıklama yapıyorsun 2 ay öncesine kadar can kardeş olduğun fettahın kurtun atagın ailevi değerlerine demediğini bırakmadın şimdi adam mı oldun da kendini aklıyorsun omurgasız kaan aynı şeyler fettah omurgasızı için de geçerlidir gelip ittifaka alalım diye bana yalvarıyordun düne kadar noldu da ailevi değerlerine küfür edenleri savunur oldun yoksa sende şahıslarla oyunu ayıranlardan mısın
Küfürü kabul @Kaan Yüksel ailevi değerler diyor

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kaçma kaldır o banı konuşalım

K

Kadir.

Ziyaretçi
"Omurgasız, Adam mı oldun??" Hitaplara dikkat edelim gerekirse hitabet dersi alalım. Üst perdeden konuşmayı bırakınız..

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
Bunu ıspatlasana ?

G

Gonca

Ziyaretçi
Tüm raporlara bakılıp işlem yapılacaktır
Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...