C
Cihan ERASLAN
Ziyaretçi
ŞanıhayırŞanışere nasıl nötr kalabilirsin @Gonca hanım banlar mısınız Şanışere nötrüm dedi
ŞanıhayırŞanışere nasıl nötr kalabilirsin @Gonca hanım banlar mısınız Şanışere nötrüm dedi
Mesut abi yine tehlikeli sularda dolaşıyorsun aman dikkat et
Baksana artık adam şaşırmıyorArka planda değişiklik oldu
Gonca hanım adım çıkacağına canım çıksın banlayın beniŞanışere nasıl nötr kalabilirsin @Gonca hanım banlar mısınız Şanışere nötrüm dedi
Cihan savunsana enişteni Şanışere nötr dediBaksana artık adam şaşırmıyor
@Umut bey beni biraz dinlendirin
Gardaşım yakıştıramadım. Şanışer candır ben onu sevgi selinimle tanıdım. Senden iyi olmasın iyidir kendisiGonca hanım adım çıkacağına canım çıksın banlayın beni
İşte feraset işte fazilet işte mertlikGardaşım yakıştıramadım. Şanışer candır ben onu sevgi selinimle tanıdım. Senden iyi olmasın iyidir kendisi
Siz söyleyin size bakalım Tolga beyÖzellikleri Ezelin kör annesi mi yazdı senin için
** benden iyi olduğunu söyleseydinGardaşım yakıştıramadım. Şanışer candır ben onu sevgi selinimle tanıdım. Senden iyi olmasın iyidir kendisi
Nasıl bilmezsin benim burcumuSiz söyleyin size bakalım Tolga bey
Benedettamı getirCihan savunsana enişteni Şanışere nötr dedi
Kurt burcu değilsen bilmiyorum asdfghjklNasıl bilmezsin benim burcumu
Yemez kardeşim şu dünyaya 1000 şanışer gelse sen etmezYiyiyosa benden iyi olduğunu söyleseydin
Az önceki övgülerimi geri alıyorumYemez kardeşim şu dünyaya 1000 şanışer gelse sen etmez
Gece gece aklıma düştü bi dinliyimİşte feraset işte fazilet işte mertlik
Burcum aslan yükselenim BozkurtKurt burcu değilsen bilmiyorum asdfghjkl
Ne yapayım sera başkanım beş parmağın beşi bir olur mu gardaşımdan öte yar olur muAz önceki övgülerimi geri alıyorum