🟥Partiler birliğinde son dakika🟥 (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sipan Balık

Ziyaretçi
Partiler Birliğinde Eski Yönetim Başkanı ile sorun yasadim EN1 başkan Partiler Birliğini kurdu ve daha sonra seçim yaptı ben kazandım seçimi ben kazandığım için kendi duzenimi kurdum ama EN1 bana emir veriyor Eski discorda geri döncez diyor seçim kurulu başkanı olcak diyor ve Partiler birliği baskani sürekli her ay değişecek diyor ben seçimi kazandım ve artık EN1 başkan değil ben kendi kurallarimi koydum ve koyabilirim
Arda bey gerekirse devrim ateşiyle yanın mevcut başkan sizsiniz hakkınızı savunun

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Ahmet Erol ile eş başkan olarak ortak adayız. @EN1 başkanın kurucu başkanlığını kabul ediyoruz. ArdaTermi'nin yargılanması için darbe mahkemesi kurulmasını talep ediyorum
Talebiniz işleme alınmıştı.En kısa sürede sekreter olarak yasalaştırıcam

1

1EN

Ziyaretçi
Ahmet Erol ile eş başkan olarak ortak adayız. @EN1 başkanın kurucu başkanlığını kabul ediyoruz. ArdaTermi'nin yargılanması için darbe mahkemesi kurulmasını talep ediyorum
Başkanım eş Başkanım bulunmuyor maalesef tek adım rejim olduğu için ama Başkan Yardımcısı yaparak ikinci yönetebilirsiniz

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Başkanım eş Başkanım bulunmuyor maalesef tek adım rejim olduğu için ama Başkan Yardımcısı yaparak ikinci yönetebilirsiniz
Başkanım sistemi değiştirecekseniz ahmet erol ile aday olacağız yoksa ben yokum

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
1

1EN

Ziyaretçi
Adaylar Guruba Davet Ediyoruz
Ve Beni Seven Sayan Bir Hatır Varsa Bana Yanından Guruba Alınacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...