K
Kafirya
Ziyaretçi
Arda Başkanımın ayağına taş Partiler Birliğine darbe değmesin ARKANDAYIZ #ArdaTermiİleDostaDoğru
Napıcam şimdi ağlamaya gidiyorum sjsjajajaArda bence partiler birliğinde sizi istemiyor yanlışınız var
Birlik oğlu Arda BeyBirliktraktör
DİSTRİBÜTÖR
Birlik oğlu Arda Bey
Bir beyin oğlu
Bir diktatör oğlu
Ya benim Tosta Doğru diye okumam jshahaaArda Başkanımın ayağına taş Partiler Birliğine darbe değmesin ARKANDAYIZ #ArdaTermiİleDostaDoğru
aaa e ama owo hani tarafsızdıevet var tabi owo bot var dcde dc botlarının hepsi oy kullanıyor ben sordum owoya
HahahajaNapıcam şimdi ağlamaya gidiyorum sjsjajaja
Onu söyleyemiyoruz malesefaaa e ama owo hani tarafsızdı
Zeytcord sunucusunda mı toplanmış hepsiOnlar eski, ardatermi’nin üyeleri yemişler buraya atıp gitmişler
Hahahaha@ArdaTermi bence ilk 4 madde değişmiyorsa bi 4 maddede sen ekle onları değiştir daha mantıklı
doğrusu o olmalıydı zatenYa benim Tosta Doğru diye okumam jshahaa
Zeytcord sunucusunda mı toplanmış hepsi
Dik dur eğilme Arda başkanPartiler Birliğinde Eski Yönetim Başkanı ile sorun yasadim EN1 başkan Partiler Birliğini kurdu ve daha sonra seçim yaptı ben kazandım seçimi ben kazandığım için kendi duzenimi kurdum ama EN1 bana emir veriyor Eski discorda geri döncez diyor seçim kurulu başkanı olcak diyor ve Partiler birliği baskani sürekli her ay değişecek diyor ben seçimi kazandım ve artık EN1 başkan değil ben kendi kurallarimi koydum ve koyabilirim
Traktör tekeri değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez…