M
MAGARSUS
Ziyaretçi
avrupada ASLANNNNNNNN canım benim bunu kabul edecek bütün ülke hangi takımlı olursan olGit adanasporla kapış kardeşim darlama bizi
avrupada ASLANNNNNNNN canım benim bunu kabul edecek bütün ülke hangi takımlı olursan olGit adanasporla kapış kardeşim darlama bizi
Evet kesinlikle katılıyorum sana abi bırakın Futbolu diğer branşlarda başarılısınız onlarla devam edin onca taraftara yazık hasta ettiniz adamlarıSadece onlar değil kardeşim araştırırsan ülkeye spor alanında getirilerimizi iyice öğrenmiş olursun
Trabzon lobisi izin vermezİnş 7 yi yeriz
Abim bugün 6 yesek ne yazar Kupa bizim takımın ellerinde Yükselecek inşAllahSadece onlar değil kardeşim araştırırsan ülkeye spor alanında getirilerimizi iyice öğrenmiş olursun
Buyrun fatih başkanım ilginizi çekecektirBilgilenmek isterim en büyük en büyük mesut başkanım
İsmail hocayla zor gibi duruyor ama hadi hayırlısıAbim bugün 6 yesek ne yazar Kupa bizim takımın ellerinde Yükselecek inşAllah
Ekli dosyayı görüntüle 12361
neyse en azından fenerliler şanslı fenerin maçı geceye denk geldi ülkenin yarısı gece uyuyor fazla rezil olmayacak
Doğru söze ne denirİsmail hocayla zor gibi duruyor ama hadi hayırlısı
ZTK Abi Avrupa hayalİsmail hocayla zor gibi duruyor ama hadi hayırlısı
Oyun ne zaman açılırSen kimsin
BilmemOyun ne zaman açılır
Senin yüzünden 2 paket sigara bitirdimSelam millet nasilsiniz
Arkadaşlar yalnız ayıp. İsmini bir kere de söyleyene madalya verilecek takımdan 6 gol yediniz. Kimden yediniz diye sorsak jssjdkdksks diyeceksiniz.
Oyun ne zaman açılır bilgin varmıavrupada ASLANNNNNNNN canım benim bunu kabul edecek bütün ülke hangi takımlı olursan ol
Knk ben ne alakaSenin yüzünden 2 paket sigara bitirdim