A
Arda Termi
Ziyaretçi
Ahmet Erol baskanim PB dc linkini atarmisin
Senin istifanı kaldıramadım, çok kötüyüm, yıkıldım.Knk ben ne alaka
Dc den istek attimAhmet Erol baskanim PB dc linkini atarmisin
Oyun nezaman açılır bilgin varmıSenin yüzünden 2 paket sigara bitirdim
Arda başkan nasıl olalım bugün Beşiktaş, Fenerbahçe ve en çokta sen bizi çok üzdün daha ne olsunSelam millet nasilsiniz
Herhangi bir bilgi yok, gonca yöneticinin fener mağlubiyeti sonrası sinirden oyunu kapadığı gelen bilgiler arasındaOyun nezaman açılır bilgin varmı
Nys bosver dc linki atacak varni PBArda başkan nasıl olalım bugün Beşiktaş, Fenerbahçe ve en çokta sen bizi çok üzdün daha ne olsun
2035Herhangi bir bilgi yok, gonca yöneticinin fener mağlubiyeti sonrası sinirden oyunu kapadığı gelen bilgiler arasında
@Sera başkan darbe yaptınız link atın bari daha çok mağduriyet yaşatmayın Arda başkanımızaNys bosver dc linki atacak varni PB
Olum ne darbesi seçim yapildi@Sera başkan darbe yaptınız link atın bari daha çok mağduriyet yaşatmayın Arda başkanımıza
yok be gonca yöneticim fanatik değil (FB resmi hesabının paylaşımının altına İsmail Kartal istifa yazmaya gitti)
Knk yeni dc linki atabilirmisiniz PB nin
Abi zorlama bence her an ban gelebiliryok be gonca yöneticim fanatik değil (FB resmi hesabının paylaşımının altına İsmail Kartal istifa yazmaya gitti)
Hayır! OLAMAZ!! Nasıl olur?? Yoooo....Partiler Birliğinde darbe var
Oyun ne zaman açılır bilginiz var mı
Oyun ne zaman açılır bilginiz var mıHayır! OLAMAZ!! Nasıl olur?? Yoooo....