A
Alper Tunga
Ziyaretçi
2035 diyorlar.Oyun ne zaman açılır bilginiz var mı
2035 diyorlar.Oyun ne zaman açılır bilginiz var mı
Arka planda değişiklik varmış sanırım.2035 diyorlar.
Mesut abi başkanonline oyuncuları olarak arka arkaya üç büyük şok yaşadıkOyunu banlamışlar
Bi fikrim yokMesut abi başkanonline oyuncuları olarak arka arkaya üç büyük şok yaşadık
Bunların en kötüsü aralarında sence hangisi
Nasıl yok üzdün ama Mesut abi Arda başkana yapılan darbe yüzünden uyuyamıyorumBi fikrim yok
Brugge den 5 yiyince erkeklerArka planda değişiklik varmış sanırım.
Oyun ne zaman açılır bilginiz var mı
Sen ne zaman istersin canımArka planda değişiklik varmış sanırım.
Oyun ne zaman açılır bilginiz var mı
Oyunda anlık olarak sıralamalar, oyun başkanı gibi bazı alanlar aktif değilYa arkadaşlar ilk kez mi seçim gördünüz
Mahmut abi sonuçta oyuna yeni başlayan arkadaslarimiz ilk defa görüyorYa arkadaşlar ilk kez mi seçim gördünüz
Sorun düzeltildi.Oyunda anlık olarak sıralamalar, oyun başkanı gibi bazı alanlar aktif değil
Ama buraya yazanlar yeni üye değilMahmut abi sonuçta oyuna yeni başlayan arkadaslarimiz ilk defa görüyor
Eh oda doğruAma buraya yazanlar yeni üye değil
Ben arada gidiyom ya her geldiğimde yeni üye gibi hissediyom kendimi iyi birşey mi mahmut beyAma buraya yazanlar yeni üye değil
Partisizler Birliğini, Ban Birliğini ve Kaos ekibini birleşip göreve davet ediyorumEkli dosyayı görüntüle 12375
Sözde partiler birliği başkanı EN1 isimli şahıs diktatörün âlâsıdır.. kendine rakip olan herkesi susturup seçimden el çektiriyor, buna karşı bir aday belirleyip bu diktatörlüğe son vermek şart, kaos ekibi göreve….
Sıkıntı yok kardeşim. Ben orada cumhuriyet ilan ettim. Başkan yok. Meclis var.Ekli dosyayı görüntüle 12375
Sözde partiler birliği başkanı EN1 isimli şahıs diktatörün âlâsıdır.. kendine rakip olan herkesi susturup seçimden el çektiriyor, buna karşı bir aday belirleyip bu diktatörlüğe son vermek şart, kaos ekibi göreve….