FORUM SOHBET ALANI (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

Balkes_10

Üye
Vatandaş
Tekrar ayrı bir konu açmak istemedim oyun da mesaj alamıyorum mesaj alanına tıklayınca oyundan atıyor destek kısmına mesaj yazılmıyor gönderilmedi tekrar deneyiniz uyarısı veriyor @Gonca

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Daha çok konu açmamak adına ilgili konuyu buraya taşımak istedim.

Herhangi atılan mesajda herhangi bir düzenlenme de Instagram Telegram ve discordda bu mesajın düzenlendiğine dair bir ibare bulunuyor.

Eğer shop yapılıp bu size sunulur ise de bu eylemi gerçekleştiren,suçlu ilan edilen kişide de mesajın aslı bulunur.

Evet sizler ne kadar desteklemesenizde Discord ve Telegram da oyunumuz olmasa da instagram hesabı mevcut ve bizlerde oyun hesabımızı takip ediyoruz.

Bizlerin güvenliği ve bu şahısların barınmaması adına kararınızı tekrardan gözden geçirmenizi oyun başkanı olarak tüm oyuncularımız adına rica ediyorum.

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Daha çok konu açmamak adına ilgili konuyu buraya taşımak istedim.

Herhangi atılan mesajda herhangi bir düzenlenme de Instagram Telegram ve discordda bu mesajın düzenlendiğine dair bir ibare bulunuyor.

Eğer shop yapılıp bu size sunulur ise de bu eylemi gerçekleştiren,suçlu ilan edilen kişide de mesajın aslı bulunur.

Evet sizler ne kadar desteklemesenizde Discord ve Telegram da oyunumuz olmasa da instagram hesabı mevcut ve bizlerde oyun hesabımızı takip ediyoruz.

Bizlerin güvenliği ve bu şahısların barınmaması adına kararınızı tekrardan gözden geçirmenizi oyun başkanı olarak tüm oyuncularımız adına rica ediyorum.
Sonunda anlatmak istediğimi birkişi anlamış 🙏🏻