M
MAGARSUS
Ziyaretçi
Öyle deme istişare edip geri gelecekler zaten ben her defasında söylüyorum bu tarz hareketlerin ömrü max 3 günBiat kültürünün egemen olduğu durumlarda istifa söz konusu olamaz
Öyle deme istişare edip geri gelecekler zaten ben her defasında söylüyorum bu tarz hareketlerin ömrü max 3 günBiat kültürünün egemen olduğu durumlarda istifa söz konusu olamaz
Ee dostluklarda bazen biat da olur ali başkan kıymetli bir makam kolay bulunmazBiat kültürünün egemen olduğu durumlarda istifa söz konusu olamaz
Gel barıştır bizi ferhatım napıyon gözükmüyosun hiçBüyük mesut urfa sana küsmüş diyorlar
Biat kolaydır, kolaycılıktır, konforludur; denileni, mevcudu, dayatılanı kabul edersin, yanlış da olsa doğrusu budur dersin, tamamdır. Bundan dolayı iltifat bile görürsün.Ee dostluklarda bazen biat da olur ali başkan kıymetli bir makam kolay bulunmaz
Urfa kaybetti abi boşver kırşehir de mutluluklar aktifim bu dönem kasıcam bakalımGel barıştır bizi ferhatım napıyon gözükmüyosun hiç
TmBiat kolaydır, kolaycılıktır, konforludur; denileni, mevcudu, dayatılanı kabul edersin, yanlış da olsa doğrusu budur dersin, tamamdır. Bundan dolayı iltifat bile görürsün.
Atalarımız ne demiş;
Tarihin seyrini ve toplumların gelişimini biat edenler değil itiraz edenler belirlemiştir.
Urfa kaybetti abi boşver kırşehir de mutluluklar aktifim bu dönem kasıcam bakalım
Tebrikler kardeşim başarılarKendimi tebrik etmeyi unutmuşum beni de siz tebrik eder misiniz
Teşekkür ederim ahmet abiTebrikler kardeşim başarılar