yok be benim ne işim olur kapı bile yok söktük hepsini ihtiyac sahiplerine verdik kapıyı yakacak niyetineayhan başkan sende sanki kendine yaptırıyorsun gibide neyse
yok be benim ne işim olur kapı bile yok söktük hepsini ihtiyac sahiplerine verdik kapıyı yakacak niyetineayhan başkan sende sanki kendine yaptırıyorsun gibide neyse
Hemen geri taktir hemen ben iyilik seven biri değilimyok be benim ne işim olur kapı bile yok söktük hepsini ihtiyac sahiplerine verdik kapıyı yakacak niyetine
yenisini yaptırırım senin içinHemen geri taktir hemen ben iyilik seven biri değilim
Uğur modum da Uğur modumİyi ki varsın @Sera
Uğur modum da Uğur modum
@Gonca hade Altta kalamayızSera başkanımda Sera başkanım
Heyt be kimin başkanıyenisini yaptırırım senin için
Ya bizim böyle yapmacık cümlelere ihtiyacımız yok boşver@Gonca hade Altta kalamayız
Ya bizim böyle yapmacık cümlelere ihtiyacımız yok boşver
Kalite başka bir şey yawKurtun kaybetmesi için elimden geleni yaparım
Uğur bey buraya iki cümle yazarak Sera hanımı desteklediğizini düşünüyorsanız yanılıyorsunuzyi bizim biyli yipmicik cimliliri ihtiyicimiz yik bişvir
Hayır Eni kurtu destekliyoruz Seranın karşısında kim varsa onu destekliyoruz ama Kurt ilk tur da bitirir işiBence @Gonca başkan adayı olmalı yöneticilerinde hakkı var
Başkanım siz yapmayın ya.Hayır Eni kurtu destekliyoruz Seranın karşısında kim varsa onu destekliyoruz ama Kurt ilk tur da bitirir işi