Doğru yolu bulacağını biliyordum abi
Koltuğunu bile bana verdi adam 2 gündür ayakta duruyoyok be benim ne işim olur kapı bile yok söktük hepsini ihtiyac sahiplerine verdik kapıyı yakacak niyetine
Ben oyumu bağımsızdan yana kullanıyorumBen de bağımsız aday oluyorum üç dört kankim var bir de gonca oy verirse tamamdır
Hangi milletVay be.. Üst perdeler bakmasın yüzümüze bize milletimiz yeter
Bunilk sırtımdan vuruluşum değil Uğur bey.. @Uğur.
şu istifa edenler olabilirHangi millet
Sera hanım destek alamayınca geri çekildiniz galibaEkli dosyayı görüntüle 12382
... Biz alışkınız Gonca modum her düştüğümüzde tekme vuranlara... Hadi eyw...
Tek seferligine oyumu seraya atabilir miyim maksat kendini yalnız hissetmesinSera hanım destek alamayınca geri çekildiniz galiba
Hayır ağlamıyorum... Gözüme ihanetin acı yüzü çarptı..Sera hanım destek alamayınca geri çekildiniz galiba
Kurta sorabilirsinTek seferligine oyumu seraya atabilir miyim maksat kendini yalnız hissetmesin
Üzüldüm sizin için Sera hanımHayır ağlamıyorum... Gözüme ihanetin acı yüzü çarptı..
Başkanım ben ne diyorum bir kere de yöneticiler aday olsunKurta sorabilirsin
Vay be.. Üst perdeler bakmasın yüzümüze bize milletimiz yeter
Bunilk sırtımdan vuruluşum değil Uğur bey.. @Uğur.
Çok tahrik ediliyor bak bana geldilerYa bizim böyle yapmacık cümlelere ihtiyacımız yok boşver
Kaybedenler kulubune katilirsın o zaman ama dikkat et sevmediğin kişiler orda hepKurtun kaybetmesi için elimden geleni yaparım
Gönül yapmaya değil, gönül kırmaya geliyoruzHayır Eni kurtu destekliyoruz Seranın karşısında kim varsa onu destekliyoruz ama Kurt ilk tur da bitirir işi
Geçmiş olsun @SeraGönül yapmaya değil, gönül kırmaya geliyoruz