A
Arda Termi
Ziyaretçi
Hyr doğruları söylemedin doğruları kaydirdinbeni sunucudan attın doğruları söyledim diye bu kadar basitsin işte sen
Hyr doğruları söylemedin doğruları kaydirdinbeni sunucudan attın doğruları söyledim diye bu kadar basitsin işte sen
Arda sesimi açHyr doğruları söylemedin doğruları kaydirdin
SSler var arda bizim sunucuda nasıl konuştuğuna dair ve diktatörsün Bir oyun başkanını sunucudan atıyorsun. ve hep ben bilirim diyorsun Ama hiç bişi bildiğin yokHyr doğruları söylemedin doğruları kaydirdin
Sen bizim partide emir vermedinmi herkese saygısızlık yapman sonucu atılmadınmı ?Hyr doğruları söylemedin doğruları kaydirdin
Ben emir vermedim siz onları nasıl emir olarak anliyorsunuzSen bizim partide emir vermedinmi herkese saygısızlık yapman sonucu atılmadınmı ?
Gonca Hanım siz bana ne soyleyecektinizArda milletin sesini açsana
Sunucuyu bana devret ben çözüm bulurumGonca Hanım siz bana ne soyleyecektiniz
45 kişi yalan söylüyor birtek senmi doğru söylüyorsun ?Ben emir vermedim siz onları nasıl emir olarak anliyorsunuz
Gonca hanım bana sözü vardı bana devir ettikten sonra ben size devir teslim yaparımSunucuyu bana devret ben çözüm bulurum
Gerçek PB burasıdırhttps://discord.com/invite/YgsRceXa
Evet uğur bey kendisi devrik lider ama hala beni hakkım olan dc kanalından zorla susturuyorBeyfendi siz Devrik Lider değil misiniz ?