ümiit - Teşekkür ve İstifa (8 Kişi İçeride)

onurturan

🐺MİLLİYETÇİ BOZKURTLAR PARTİSİ KURUCUSU🐺
Vatandaş
Değerli Başkan Online Oyuncuları;
Öncelikle bana oyunu öğrenmede ve gelişiminde yardımcı olan Bozkurt Harekat Partisi yöneticilerine ve Saygıdeğer Başkanlarına içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum.
Bozkurt Harekat Partisi üyesi olduğum dönemde parti çıkarları için verilen makam ve görevlerde Bozkurt Hareket Partisi için çalışmaktan dolayı gurur duydum.
Bazen yolların ayrılması daha güzel yollarda karşılaşmamızı sağlar Bozkurt Harekat Partisi içinde yaşadığım ve ya yaşanacağını düşündüğüm herhangi bir olumsuzluk yoktur. Bozkurt Harekat Partisi üyelerine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Kişisel düşüncelerim sonucu aldığım bir karardır.
Bozkurt Harekat Partisinden İstifam, Saygılarımla Kamuoyuna Duyurulur.
Hayırlısı olsun başkanım buyrun bizim partimize gelin 😊

T

Tolga

Ziyaretçi
Verdiğin emeklerin için çok teşekkürler Ümit başkanım. Ayrılırken bile Bozkurt duruşuna yakışır şekilde en çok da kendine yakışır şekilde ayrılıyorsun. Hakkında hayırlısı olsun. Aldığın kararlar seni başarılara ulaştırsın 🌹

ümiit

AltınOk 24. Dönem MV
Vatandaş
Verdiğin emeklerin için çok teşekkürler Ümit başkanım. Ayrılırken bile Bozkurt duruşuna yakışır şekilde en çok da kendine yakışır şekilde ayrılıyorsun. Hakkında hayırlısı olsun. Aldığın kararlar seni başarılara ulaştırsın 🌹
Teşekkürler başkanım güzel günlerde tekrar yolumuzun kesişmesi dileği ile.