Partiler Birliği - 1EN Balkon Konuşması (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan 1EN
  • Başlangıç tarihi
1

1EN

Ziyaretçi
Balkon Konuşması ⬇️

*Biz çalışmaya göz diktik yenilmedik ve yenilmeyeceğiz, sırtımızdan vuranlara da sesleniyorum burada Ne yaparsınız yapın Beni ve birliğini asla yıkamayacaksınız asla darbe yapamayacaksınız Ben oldukça bu Birliği yenilikçi bir milliye çevireceğim dün yerli botumuz çalışmalarına başladıydık ve yerli batımızı tam 7 saatte yaptık 8 tane tasarımcı ile yaptık biz koltuk sevdası değiliz elbet gideceğiz ama ben burada hizmet yapmaya geldim insan için en güzel hayat geldin bizim çok güzel şeyler olacak eminim daha nice nice projeler yapacağız daha nice nice projelerle geleceğiz bana oy Ben başkanlarını da teşekkür ederim yine de bana oy vermeyen başkanlarım da teşekkür ederim ben herkesin partini başkanıyım onu bunu değil herkesin diyorum sonucumuz eksiklerini gideriyor çünkü dün yaşanan kriz sonrası yine 4 tane tasarımcımız grupla uğraşıyor gece gündüzüne demeden çalışmalar yaptı onlara da buradan teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın siz bizim kardeşlerimiz ne olursa olsun kardeşlik bizim için önemlidir...

EN1
PARTİBİRLİĞİ KURUCU BAŞKANI
(MEVCUT BAŞKAN)

Gurup Link ⬇️

⬆️(PartiBirliği RESMİ DC GURUBUDUR...)

Yerli pbBot Ve pbTÜRK Sizenle Olacaktır...
°Size Yardımcı Olacak Bot: pbTÜRK
°Sunucu Destek Botu: pbBot

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Arda gibi kötü türkçe kullanmaya çalışmışsın ama olmamış, partiler birliği Arda’nın hakkıdır, elbet bir gün senden alacak hak ettiğini, zamanını bekle diktatör

1

1EN

Ziyaretçi
Arda gibi kötü türkçe kullanmaya çalışmışsın ama olmamış, partiler birliği Arda’nın hakkıdır, elbet bir gün senden alacak hak ettiğini, zamanını bekle diktatör
Bize diktatör deyip durma başkanım Parti milli hak ettiği kişiye verildi koltuk sevdası sizi