A
AynBunların hepsi 1EN in oyunları
Arda Başlama Aklını Çalıştır1EN Slenzy adlı botu sunucusuna almış ama bot çevrimdışı bir bot çevrimdışı olmaz işte buda 1EN in oyunlarindandir
Bir bot her zaman aktif olur botlarin çevrimdışı olduğu görülmemiştir o Slenzy gerçek oyuncudur ve ayrıca aktif olduğunu gösteren ss atman Bir anlam ifade etmez yukarıda çevrimdışı olduğunu kanıtlayan ss varEkli dosyayı görüntüle 12503
Bir yalan söyleyeceksin adam akıllı söyle olurmu mu
Botumuz aktifliğe göre aktif oluyor yani boşuna internet tüketmiyor akıllı olduğu için
@ArdaTermiEkli dosyayı görüntüle 12503
Botumuz aktifliğe göre aktif oluyor yani boşuna internet tüketmiyor akıllı olduğu için
@ArdaTermi Arda burda PB kameraları izliyor yazıyor yoksa bu en1 bizi mi gözetliyor kanka. Kanıt niteliği taşır mı ?Ekli dosyayı görüntüle 12503
Eline koluna sağlık başkanım benimSlenzy bo benim botum.Botu geliştirdiğim için devredışı bırakıyorum.Ayrıca arda kardeş sana da benim botumla ilgili paylaşım yapmayı yasaklıyorum.İster çevrimiçi yaparım ister çevrimdışı senden izin alacak diğilim.
Paylaşım yaparım ister yaparim ister yapmamSlenzy bo benim botum.Botu geliştirdiğim için devredışı bırakıyorum.Ayrıca arda kardeş sana da benim botumla ilgili paylaşım yapmayı yasaklıyorum.İster çevrimiçi yaparım ister çevrimdışı senden izin alacak diğilim.
Güvenlik botu o@ArdaTermi Arda burda PB kameraları izliyor yazıyor yoksa bu en1 bizi mi gözetliyor kanka. Kanıt niteliği taşır mı ?
yakışıklı güvenlik botu mu peki ?Güvenlik botu o
ne gerçek oyuncusu kardeşim hangi insanın isminin yanına bot yazısı yazıyor?Bir bot her zaman aktif olur botlarin çevrimdışı olduğu görülmemiştir o Slenzy gerçek oyuncudur ve ayrıca aktif olduğunu gösteren ss atman Bir anlam ifade etmez yukarıda çevrimdışı olduğunu kanıtlayan ss var
Yani sen bir ban dana yemek istiyorsunPaylaşım yaparım ister yaparim ister yapmam
yakışıklı güvenlik botu mu peki ?
güvenlik botu diğil oGüvenlik botu o