1EN in Oyunları (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Arda Termi
  • Başlangıç tarihi
A

Arda Termi

Ziyaretçi
1EN Slenzy adlı botu sunucusuna almış ama bot çevrimdışı bir bot çevrimdışı olmaz işte buda 1EN in oyunlarindandir

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231204_171710_Discord.jpg
    Screenshot_20231204_171710_Discord.jpg
    244.6 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20231204_171534_Discord.jpg
    Screenshot_20231204_171534_Discord.jpg
    233.7 KB · Görüntüleme: 57
A

Arda Termi

Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 12503
Bir yalan söyleyeceksin adam akıllı söyle olurmu mu
Botumuz aktifliğe göre aktif oluyor yani boşuna internet tüketmiyor akıllı olduğu için
Bir bot her zaman aktif olur botlarin çevrimdışı olduğu görülmemiştir o Slenzy gerçek oyuncudur ve ayrıca aktif olduğunu gösteren ss atman Bir anlam ifade etmez yukarıda çevrimdışı olduğunu kanıtlayan ss var

ÜmitZehra

MedyaOnline Kurucusu
Vatandaş
Slenzy bo benim botum.Botu geliştirdiğim için devredışı bırakıyorum.Ayrıca arda kardeş sana da benim botumla ilgili paylaşım yapmayı yasaklıyorum.İster çevrimiçi yaparım ister çevrimdışı senden izin alacak diğilim.

1

1EN

Ziyaretçi
Sanırım orada gözüküyor da yine ben sana birleştireyim mesajı

1

1EN

Ziyaretçi
Slenzy bo benim botum.Botu geliştirdiğim için devredışı bırakıyorum.Ayrıca arda kardeş sana da benim botumla ilgili paylaşım yapmayı yasaklıyorum.İster çevrimiçi yaparım ister çevrimdışı senden izin alacak diğilim.
Eline koluna sağlık başkanım benim

A

Arda Termi

Ziyaretçi
Paylaşım yaparım ister yaparim ister yapmam

ÜmitZehra

MedyaOnline Kurucusu
Vatandaş
Bir bot her zaman aktif olur botlarin çevrimdışı olduğu görülmemiştir o Slenzy gerçek oyuncudur ve ayrıca aktif olduğunu gösteren ss atman Bir anlam ifade etmez yukarıda çevrimdışı olduğunu kanıtlayan ss var
ne gerçek oyuncusu kardeşim hangi insanın isminin yanına bot yazısı yazıyor?
o kadar akıllısın ki bunu düşünememişsin aferim