M
MAGARSUS
Ziyaretçi
yakında ilk adımı ben kurdum der aljksdjkalsfkljasf oraya çökeriyi hiç olmazsa PB olayından çekilmiş oldu
yakında ilk adımı ben kurdum der aljksdjkalsfkljasf oraya çökeriyi hiç olmazsa PB olayından çekilmiş oldu
Sjjdjsjsjsjjsyakında ilk adımı ben kurdum der aljksdjkalsfkljasf oraya çöker
Hangi parti hasan başkanımBir Önceki partide görevi başkan yardımcısı iken partiyi nasıl dağıttı anlatsın da dinleyin.
Neden döneyimki sizinle niye oluyım siz bana yanlış yaptınız ben tekrar sizinle beraber olmam ama sizle barışık olurumİşte o günlere geri dönmek istermisin
TeşekkürlerHayırlı olsun başkanım
Ben dagitmadim Electro partiyi kapattiBir Önceki partide görevi başkan yardımcısı iken partiyi nasıl dağıttı anlatsın da dinleyin.
Zaten ben ilk adıma ihanet etmemNeden döneyimki sizinle niye oluyım siz bana yanlış yaptınız ben tekrar sizinle beraber olmam ama sizle barışık olurum
Arda PB den vazmıgeçtinGenel başkanım Zor beye çok teşekkür ediyorum İlk Adıma faydalı olacağıma inanıyorum İlk Adım tekrar şahlanacak
Unutma İlk Adım varsa zafer var
Var ol İlk Adım
Vazgecmedim erteledim ben asla vazgeçmem hiç biseyden sonuna kadar mücadele ederimArda PB den vazmıgeçtin
Helal be bende sonuna kadar destekliyorum seniVazgecmedim erteledim ben asla vazgeçmem hiç biseyden sonuna kadar mücadele ederim
Teşekkür ederimHelal be bende sonuna kadar destekliyorum seni
İki hafta sonrada zafer bozkurtun diye bağırır jejshhehehehZaten ben ilk adıma ihanet etmem
Yöneticim dur Allah aşkına kurtulmaya çalışıyoruzPartiler Birliği öksüz kaldı.
Kalmadı kalmıyor kalmayacakPartiler Birliği öksüz kaldı.
Arda bi anla artık yönetim bile senle dalga geçiyorKalmadı kalmıyor kalmayacak
Partiler Birliği öksüz kaldı.
Bunları iyi inceleArda PB den vazmıgeçtin
Aynniyi hiç olmazsa PB olayından çekilmiş oldu