C
Cihan ERASLAN
Ziyaretçi
Yok be yapmacık kaoslar ile olmuyor, eskiden gerçek kaos vardı, gerçek mücadeleler vardı
Adam her haliyle karizmaBana kötü giyiniyor diyenler utanır mı sanmam sizin tarzdan ne anlarsınız
Ekli dosyayı görüntüle 12556
No boyfriend kirvem sadece girlfriendAdam her haliyle karizma
Fikrimi değiştirdimBana kötü giyiniyor diyenler utanır mı sanmam sizin tarzdan ne anlarsınız
Hangi mapushane orasiBana kötü giyiniyor diyenler utanır mı sanmam sizin tarzdan ne anlarsınız
Koğuş ağasının hücresi bura özel davetHangi mapushane orasi
Gozlukleri omu verdi senmi getirdinKoğuş ağasının hücresi bura özel davet
Hediye abi kendisi verdiGozlukleri omu verdi senmi getirdin
Aga gibi agaHediye abi kendisi verdi
Aga gibi aga
Bana kötü giyiniyor diyenler utanır mı sanmam sizin tarzdan ne anlarsınız
Merhabalar, forum banı 1 gün yazmışsınız ama foruma 4 saat sonra girdiğimde banlı olan kişinin aktif olduğunu gördüm ceza kaldırıldı mı neden kaldırıldı ?Parti isimleri ile dalga geçmeyiniz.(1 gün forum banı)
Merhabalar, forum banı 1 gün yazmışsınız ama foruma 4 saat sonra girdiğimde banlı olan kişinin aktif olduğunu gördüm ceza kaldırıldı mı neden kaldırıldı ?
İlgili kişi banlandı ve cezası bitti mesaj düzenlendi yeterli olduğunu düşünüyoruz konuyu daha fazla uzatmayın. İyi oyunlarPartilerin isimlerine yapılan ithamları bu şekilde mi önüne geçmeyi planlıyorsunuz ?
Bu kralı beğenmeyen de ne diyeyimBana kötü giyiniyor diyenler utanır mı sanmam sizin tarzdan ne anlarsınız