Oynayan varmıHayata böyle tutunuyorum(bu oyunda çok sinir ediyor diyorlar ama ben hiç sinirlenmedim) Ekli dosyayı görüntüle 12563
Getting over itNey bu mario mu
Bir de Fifa Ultimate Team oyna sinir olmak için bire birHayata böyle tutunuyorum(bu oyunda çok sinir ediyor diyorlar ama ben hiç sinirlenmedim) Ekli dosyayı görüntüle 12563
Bunun üstü yok. Ne oynarsan oyna fifa ultimate gibi olamaz allah bin belaısnı versin en son 4 sene önce oynamıştım hala sinirliyimBir de Fifa Ultimate Team oyna sinir olmak için bire bir
Ya sorma ya, o oyunda hızı olan kazanıyor sinir oluyorum ya.Bir de Fifa Ultimate Team oyna sinir olmak için bire bir
Denerim ama merak etme ben hemen sinirlenmemBir de Fifa Ultimate Team oyna sinir olmak için bire bir
Bak merak ettim şimdi hemen yükleyip oynayayım inşallah sinirlenmemYa sorma ya, o oyunda hızı olan kazanıyor sinir oluyorum ya.
Ben yıllardır söverek oynuyorumBunun üstü yok. Ne oynarsan oyna fifa ultimate gibi olamaz allah bin belaısnı versin en son 4 sene önce oynamıştım hala sinirliyim
Momentum yediysen hele az gol yemeye bakarak oynayacaksınYa sorma ya, o oyunda hızı olan kazanıyor sinir oluyorum ya.
Hahahah ilk zamanlar sıkıntı yok. Zamanla içine çekip de yapıyor. Mobilden bahsetmiyorum bu arada.Denerim ama merak etme ben hemen sinirlenmem
Telefonda oynanıyormuHahahah ilk zamanlar sıkıntı yok. Zamanla içine çekip de yapıyor. Mobilden bahsetmiyorum bu arada.
Telefonda oynanıyormuHahahah ilk zamanlar sıkıntı yok. Zamanla içine çekip de yapıyor. Mobilden bahsetmiyorum bu arada.
Tamam kesin bende sinirleneceğimBunun üstü yok. Ne oynarsan oyna fifa ultimate gibi olamaz allah bin belaısnı versin en son 4 sene önce oynamıştım hala sinirliyim
Mobili sinir ediyor mu bilmiyorumTelefonda oynanıyormu
İnşallah etmezMobili sinir ediyor mu bilmiyorum