Bakacaz Medya | Kubilay En'leri (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Emirhan'

Ziyaretçi
Allah kolaylık versin fakat bunun ceremesini biz çekemeyiz kral. Eğer maaşından paylaşım içerisine gireceksen bana günde bi kaç kez böyle çıkışlar yapablirsin hoş görürüm
Para konuşmayı sevmem kurtcuk diyerek adayımizq bir ima var ve ben bunun doğru olmadığını savunuyorum

Muhammed

ALTIN OK 🏹 grup başkanvekili
Yasaklı Üye
Vatandaş
Varsa bizden iyisi oda.ALTIN OK AİLESİNDEN BİRİSİ

MİLLİYETÇİ BOZKURTLAR 🐺
ALTIN OK 🏹

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Bir başka parti isminide karalamayı deneyin başkanım daha az üyeli partileri seçeceğinize çok daha iyi partiler seçebilirsiniz o zaman ne demek istediğimi anlarsınız.Saygılar
ALTIN OK❤️MİLLİYETÇİ BOZKURTLAR

Muhammed

Yasaklı Üye
Vatandaş
asdasdfsdf arka planda dcden haber uçurmuş abileri koşun koşun ben ban yedim siz devam edin asdkjjkqwekjqwek hayır bide milliyetçi bozkurtlar diye bir parti yok şuan oyunda adınıda değiştirmişler bari doğrusunu yazın :D :D
Haddini bilerek konuş saygısızlık yapma

S

Sera

Ziyaretçi
Haddinizi bilin saygısızlık yapmayın sizin PARTİNİZE laf atildimi da gelip burda sallıyorsunuz
Oğlum hasta mısın ben bu röportajı ilk kez yapmıyorum ve Yaşayan Ölülere 50 kişi laf etti güldüm geçtim herkes beğenmek zorunda değil beni sana bunu açıklıyor olmam bile komik ajakkalaa hey allahım yarabbim yaratıyorsun bari takip et

Muhammed

Yasaklı Üye
Vatandaş
Oğlum hasta mısın ben bu röportajı ilk kez yapmıyorum ve Yaşayan Ölülere 50 kişi laf etti güldüm geçtim herkes beğenmek zorunda değil beni sana bunu açıklıyor olmam bile komik ajakkalaa hey allahım yarabbim yaratıyorsun bari takip et
Oğlum moglum sen kimsin benle böyle konuşabilirsin röportaj yapacaksan adam akıllı yap haddinizi bilerek yapın hadsizlik yapmayın sık kimsinizde gelip bize laf atabilirsiniz seni takip etmemişti böyle bize laf atabilrsiniz

onurturan

🐺MİLLİYETÇİ BOZKURTLAR PARTİSİ KURUCUSU🐺
Vatandaş
Şu üsluba bi bak muhattap olmaya değmez bile bunun gibisiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...