S
Sera
Ziyaretçi
Gelip niye yorum atıyorsun arkadaşım o zaman Allah AllahŞu üsluba bi bak muhattap olmaya değmez bile bunun gibisiyle
Gelip niye yorum atıyorsun arkadaşım o zaman Allah AllahŞu üsluba bi bak muhattap olmaya değmez bile bunun gibisiyle
Abi boşver konuşmayı bilmeyen insanlar ile muhattap olmaŞu üsluba bi bak muhattap olmaya değmez bile bunun gibisiyle
Türkçeye altyazı gelince haber verin lütfenOğlum moglum sen kimsin benle böyle konuşabilirsin röportaj yapacaksan adam akıllı yap haddinizi bilerek yapın hadsizlik yapmayın sık kimsinizde gelip bize laf atabilirsiniz seni takip etmemişti böyle bize laf atabilrsiniz
Sen kimsin benimle oğlum lu konuşuyor sun ?Gelip niye yorum atıyorsun arkadaşım o zaman Allah Allah
SeraSen kimsin benimle oğlum lu konuşuyor sun ?
Birşeyler yapıyon ama ne yaptığını sende bilmiyorsun benim partimin adı geçmiş yorum yapmışım yazdıklarını okumuyormusun sen ORADA KOCAMAN PARTİ ADI YAZIYOR zor algılıyorsan kelime kelimede yazabilirimGelip niye yorum atıyorsun arkadaşım o zaman Allah Allah
Ben veririm knk sen merak etme ama bakıyorum da değmez diyorumTürkçeye altyazı gelince haber verin lütfen
Memnun olmadim bende Muhammed
Arkadaşım tek tek ilk okul çoçuğuna anlatır gibi mi anlatayım peki siz istediniz bak evladımBirşeyler yapıyon ama ne yaptığını sende bilmiyorsun benim partimin adı geçmiş yorum yapmışım yazdıklarını okumuyormusun sen ORADA KOCAMAN PARTİ ADI YAZIYOR zor algılıyorsan kelime kelimede yazabilirim
Aynen o bahsettiklerinin kim olduğunu altı üstü parti ismini beğenmedi diye verdiğiniz tepkiden belli ediyorsunuz benim üslübuma laf edene bakın hakaretlerle derdini anlatmaya çalışıyor ne diyim ki yazıkMaymunda da IQ VAR KIZIM ama sende gram beyin yok onu görüyorum sana burda ne desem boş çünkü benim gıt kafa bi insanla anlaşabilme gibi bir durumum yok sen kendine gayet güzel anlaşacak insanlar bulursun baya var çünkü etrafında haydeeeeee işine
Evlat ? Umarım bu aşağılayıcı tavırınızdan en kısa sürede kurtulursunuz öncelikle anladığım kadarıyla had bildirme peşine düşmüşsünüz had bildirmek aşağılayıcı sözler kullanarak olmaz madem her düşünceye anlayışla yaklaşan bir kişisiniz üslubunuza dikkat edinArkadaşım tek tek ilk okul çoçuğuna anlatır gibi mi anlatayım peki siz istediniz bak evladım
İnsanların duyguları vardır bizi hayvanlardan ayıran en büyük özellik ise düşünebilmemizdir ve her insan aynı düşünmek zorunda değildir. Biri kırmızı rengini çok beğenirken diğeri absürt bulabilir buna fikir ayrılığı denir.
Bu doğrultu da sen bir parti adını beğenebiliyorken başka biri bu nasıl isim ya deyip absürt bulabilir?
Umarım anlamışsındır zor ama bi ihtimal
Aa bide rapor edecen evladım et oğlum et evladımRapor dahi etmicem elimi kirletemem
Ortalık durulmuş başkanım sizde fitili ateşlemeyin lütfenŞurda İnsanlar Eğlence Amaçlı Bişeyler Yapıp Oyuna ve Foruma Bişeyler Kazandırmaya Çalışıyor Yok Sebepten Boş Bahaneler ile Gelip Onu Baltalamaya Çalışıyorsunuz İşinize Gelmiyorsa ve Görmek İstemiyorsanız Ya Konuyu Takip Etmeyin Yada Cevap Yazmayın Boş Yere Gerginlik Çıkartmanızın Alemi Yok..
Onur selam senin meclis başkanlığı ne oldu ya…Aa bide rapor edecen evladım et oğlum et evladım
Test?Onur selam senin meclis başkanlığı ne oldu ya…
Atanamamış gibisin…
Hangi testi geçemedin.