Bakacaz Medya | Kubilay En'leri (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sera

Ziyaretçi
Oğlum moglum sen kimsin benle böyle konuşabilirsin röportaj yapacaksan adam akıllı yap haddinizi bilerek yapın hadsizlik yapmayın sık kimsinizde gelip bize laf atabilirsiniz seni takip etmemişti böyle bize laf atabilrsiniz
Türkçeye altyazı gelince haber verin lütfen

onurturan

🐺MİLLİYETÇİ BOZKURTLAR PARTİSİ KURUCUSU🐺
Vatandaş
Gelip niye yorum atıyorsun arkadaşım o zaman Allah Allah
Birşeyler yapıyon ama ne yaptığını sende bilmiyorsun benim partimin adı geçmiş yorum yapmışım yazdıklarını okumuyormusun sen ORADA KOCAMAN PARTİ ADI YAZIYOR zor algılıyorsan kelime kelimede yazabilirim

S

Sera

Ziyaretçi
Birşeyler yapıyon ama ne yaptığını sende bilmiyorsun benim partimin adı geçmiş yorum yapmışım yazdıklarını okumuyormusun sen ORADA KOCAMAN PARTİ ADI YAZIYOR zor algılıyorsan kelime kelimede yazabilirim
Arkadaşım tek tek ilk okul çoçuğuna anlatır gibi mi anlatayım peki siz istediniz bak evladım

İnsanların duyguları vardır bizi hayvanlardan ayıran en büyük özellik ise düşünebilmemizdir ve her insan aynı düşünmek zorunda değildir. Biri kırmızı rengini çok beğenirken diğeri absürt bulabilir buna fikir ayrılığı denir.

Bu doğrultu da sen bir parti adını beğenebiliyorken başka biri bu nasıl isim ya deyip absürt bulabilir?

Umarım anlamışsındır zor ama bi ihtimal

onurturan

🐺MİLLİYETÇİ BOZKURTLAR PARTİSİ KURUCUSU🐺
Vatandaş
Maymunda da IQ VAR KIZIM ama sende gram beyin yok onu görüyorum sana burda ne desem boş çünkü benim gıt kafa bi insanla anlaşabilme gibi bir durumum yok sen kendine gayet güzel anlaşacak insanlar bulursun baya var çünkü etrafında haydeeeeee işine

S

Sera

Ziyaretçi
Maymunda da IQ VAR KIZIM ama sende gram beyin yok onu görüyorum sana burda ne desem boş çünkü benim gıt kafa bi insanla anlaşabilme gibi bir durumum yok sen kendine gayet güzel anlaşacak insanlar bulursun baya var çünkü etrafında haydeeeeee işine
Aynen o bahsettiklerinin kim olduğunu altı üstü parti ismini beğenmedi diye verdiğiniz tepkiden belli ediyorsunuz benim üslübuma laf edene bakın hakaretlerle derdini anlatmaya çalışıyor ne diyim ki yazık

Can Kayrak

ALTIN OK MECLİS GRUP BAŞKANVEKİLİ
Vatandaş
Arkadaşım tek tek ilk okul çoçuğuna anlatır gibi mi anlatayım peki siz istediniz bak evladım

İnsanların duyguları vardır bizi hayvanlardan ayıran en büyük özellik ise düşünebilmemizdir ve her insan aynı düşünmek zorunda değildir. Biri kırmızı rengini çok beğenirken diğeri absürt bulabilir buna fikir ayrılığı denir.

Bu doğrultu da sen bir parti adını beğenebiliyorken başka biri bu nasıl isim ya deyip absürt bulabilir?

Umarım anlamışsındır zor ama bi ihtimal
Evlat ? Umarım bu aşağılayıcı tavırınızdan en kısa sürede kurtulursunuz öncelikle anladığım kadarıyla had bildirme peşine düşmüşsünüz had bildirmek aşağılayıcı sözler kullanarak olmaz madem her düşünceye anlayışla yaklaşan bir kişisiniz üslubunuza dikkat edin:)

MertSkyp

🇹🇷24.Dönem İçişleri Bakanı🇹🇷
Vatandaş
Şurda İnsanlar Eğlence Amaçlı Bişeyler Yapıp Oyuna ve Foruma Bişeyler Kazandırmaya Çalışıyor Yok Sebepten Boş Bahaneler ile Gelip Onu Baltalamaya Çalışıyorsunuz İşinize Gelmiyorsa ve Görmek İstemiyorsanız Ya Konuyu Takip Etmeyin Yada Cevap Yazmayın Boş Yere Gerginlik Çıkartmanızın Alemi Yok..

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şurda İnsanlar Eğlence Amaçlı Bişeyler Yapıp Oyuna ve Foruma Bişeyler Kazandırmaya Çalışıyor Yok Sebepten Boş Bahaneler ile Gelip Onu Baltalamaya Çalışıyorsunuz İşinize Gelmiyorsa ve Görmek İstemiyorsanız Ya Konuyu Takip Etmeyin Yada Cevap Yazmayın Boş Yere Gerginlik Çıkartmanızın Alemi Yok..
Ortalık durulmuş başkanım sizde fitili ateşlemeyin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...