S
Sera
Ziyaretçi
SkkskskalalallalsOnur selam senin meclis başkanlığı ne oldu ya…
Atanamamış gibisin…
Hangi testi geçemedin.
SkkskskalalallalsOnur selam senin meclis başkanlığı ne oldu ya…
Atanamamış gibisin…
Hangi testi geçemedin.
Seninle muhattap olamam be kardeşim be yazık kafana senin sen zaten alay konusu olmuş karakterini ayaklar altına aldırmışsın hadi sende seranın elinden tut parka gidin hadi abisiOnur selam senin meclis başkanlığı ne oldu ya…
Atanamamış gibisin…
Hangi testi geçemedin.
Sen Şu Soruya Cevap Versene Bi Hangi Testi Geçemedin Merak EttimSeninle muhattap olamam be kardeşim be yazık kafana senin sen zaten alay konusu olmuş karakterini ayaklar altına aldırmışsın hadi sende seranın elinden tut parka gidin hadi abisi
Neden benle muhattap olmuyorsun Onurcuğum…Seninle muhattap olamam be kardeşim be yazık kafana senin sen zaten alay konusu olmuş karakterini ayaklar altına aldırmışsın hadi sende seranın elinden tut parka gidin hadi abisi
Çikolata felan isterseniz benden olsun malum kış geldi sana dondurma alırdım yalardın abisiOnur selam senin meclis başkanlığı ne oldu ya…
Atanamamış gibisin…
Hangi testi geçemedin.
Yani eldivenle severim seni kaancım abicim pek yanaşma bana çok iticisin be kaaağaaancımNeden benle muhattap olmuyorsun Onurcuğum…
Karakterime neden laf ediyorsun onurcuğum…
Yapma yanarsın onurcuğum…
Bak Onur bana çocuk muamelesi yapıyorsun.Çikolata felan isterseniz benden olsun malum kış geldi sana dondurma alırdım yalardın abisi
Ğ yazma tikim var sana daha fazla tilt olurum.Yani eldivenle severim seni kaancım abicim pek yanaşma bana çok iticisin be kaaağaaancım
Abicim kış olduğu için dondurma yok yoksa biliyorum yalamayı sevdiğiniBak Onur bana çocuk muamelesi yapıyorsun.
En son bunu yapan arkadaş şuan oyunda yok…
Aynı cevabı almak istemiyorsan uzaklaş
TamamŞurda İnsanlar Eğlence Amaçlı Bişeyler Yapıp Oyuna ve Foruma Bişeyler Kazandırmaya Çalışıyor Yok Sebepten Boş Bahaneler ile Gelip Onu Baltalamaya Çalışıyorsunuz İşinize Gelmiyorsa ve Görmek İstemiyorsanız Ya Konuyu Takip Etmeyin Yada Cevap Yazmayın Boş Yere Gerginlik Çıkartmanızın Alemi Yok..
Kağan seninle muhattap olanlara sabır diliyorum sırf seni kullanmak için sana dayanabiliyorlar büyük başarı kağan = dondurmaĞ yazma tikim var sana daha fazla tilt olurum.
Hayır şimdi sen bu muhabbeti çeviriyorsun ya canım benim.Abicim kış olduğu için dondurma yok yoksa biliyorum yalamayı sevdiğini
Aferin..
Pisleşme istiyorsanAbicim kış olduğu için dondurma yok yoksa biliyorum yalamayı sevdiğini
Sen benimle muhattap olamazsın ben istemediğim sürece zaten hayatımın anlamı…Kağan seninle muhattap olanlara sabır diliyorum sırf seni kullanmak için sana dayanabiliyorlar büyük başarı kağan = dondurma
Kağan sana bi tilt olurum sen bile nasıl tilt olduğuma inanamazsın aslanım dicem aslana ayıp minik prens seni hadi kumda oyna hadiHayır şimdi sen bu muhabbeti çeviriyorsun ya canım benim.
Kendin gibi herkesi yaşlı sanma bu cümlelerine yaşlılar kanar.
Herkes senin nasıl biri olduğunu görüyor şuan.
Sen git Youtubede video yap abicim hadi bak herkes senin videolarını izlemek istiyomuş kağancım koşSen benimle muhattap olamazsın ben istemediğim sürece zaten hayatımın anlamı…
Sana ders mi vereyim onu ister misin?
Çok iyi bir öğretmenimdir bunu herkes bilir…
Yanlız minik prens felan diyorsun iyi hoş da dikkat et de minik prens eline yakışıklı prens vermesin.Kağan sana bi tilt olurum sen bile nasıl tilt olduğuma inanamazsın aslanım dicem aslana ayıp minik prens seni hadi kumda oyna hadi