C
CB36
Ziyaretçi
Test
Buna güldüm kağancım abicimYanlız minik prens felan diyorsun iyi hoş da dikkat et de minik prens eline yakışıklı prens vermesin.
(Yakışıklılık benim tarafımdan)
Sanada lolipop veriyim ağzına istermisin mertcimOnurturan Hayırdır Ağzından Dondurmayı Düşürmüyorsun Hiç Dondurma ile İlgili Geçmişte Bi Anın mı Oldu 2 Lafından Bi Tanesi Dondurma..
SjjssjjsjsjsSanada lolipop veriyim ağzına istermisin mertcim
Sen Çok Almışsın AlışkınsınSanada lolipop veriyim ağzına istermisin mertcim
Çok istersen senide kırmayız başkanOnurturan Hayırdır Ağzından Dondurmayı Düşürmüyorsun Hiç Dondurma ile İlgili Geçmişte Bi Anın mı Oldu 2 Lafından Bi Tanesi Dondurma..
İkiniz el ele tutuşur yalarsınız kıskandın çünkü hissediyorumOnurturan Hayırdır Ağzından Dondurmayı Düşürmüyorsun Hiç Dondurma ile İlgili Geçmişte Bi Anın mı Oldu 2 Lafından Bi Tanesi Dondurma..
JxjxjxxjxkxkxksjsjsjskjsSanada lolipop veriyim ağzına istermisin mertcim
Sen Çok Meraklıya Benziyorsun Git Kırmasın Abin SeniÇok istersen senide kırmayız başkan
İkiniz el ele tutuşur yalarsınız kıskandın çünkü hissediyorum
Biz dağıtıyoruz senin gibi meraklılara istiyosan o versin sen bilirsinSen Çok Meraklıya Benziyorsun Git Kırmasın Abin Seni
Ağzına Layık Başkan Sen Çok Yalamışsın Dondurmayıİkiniz el ele tutuşur yalarsınız kıskandın çünkü hissediyorum
Öyle bi post oldu ki şu randomda bile argo arıyorumİnsanlar bide beni eleştiriyorlar ben en azından hakaret etmedim sjsjsjsjs
Benim kavgalarım daha güzeldi @Czhem gel gelÖyle bi post oldu ki şu randomda bile argo arıyorum