E
Emirhan'
Ziyaretçi
Verdim müziği haydi
Kankam beni dahil etme ufak kalırlar 🫡Benim yanımda hergun et yiyen ,1 kuzuyu tek seferde deviren @MAGARSUS var
Ona elim kalkmaz onunla geleceksen oturur çay çorba içeriz neşeli olmazBenim yanımda hergun et yiyen ,1 kuzuyu tek seferde deviren @MAGARSUS var
Tenekeliği tutuyor arada böyle ama yapacak bir şey yok onu da böyle sevdikKankam beni dahil etme ufak kalırlar 🫡
Sık hocam nasıl olsa kuru sıkı mermi fiyatları önemli değil senin içinSenin yapmaya çalıştığın atar bizim mahalleye ulaşamadan söner.
Bu düzey iyiyse sıkıyorum??
Şükür Rabbimeİki noktayla banı kurtardın
Sen hayatı müziklerde yaşamayı öğrenmişsin biz ise hayatı karanlık sokaklarda silahlar elimizde öğrendik.Sık hocam nasıl olsa kuru sıkı mermi fiyatları önemli değil senin için
Başkan talimatı verdi karşı taraf küçükmüş çekiliyoruzKankam beni dahil etme ufak kalırlar 🫡
Boş bardak çorbamızı iç gel misafir olTenekeliği tutuyor arada böyle ama yapacak bir şey yok onu da böyle sevdik
Başkanım bizde seninle birlikte olalımBiz tek sen hepiniz
One beBiz tek sen hepiniz
Karanlık düzenin eli pis çocukları sizi işiniz gücünüz yaramazlık arka mahalledeki köpekten korkarsınız ön tarafta rollenmeye çalışırsınız hade yine iyisinizSen hayatı müziklerde yaşamayı öğrenmişsin biz ise hayatı karanlık sokaklarda silahlar elimizde öğrendik.
Aşir adamsın cemaat bilen adamsın içeriz çorbanı inşallah bir günBoş bardak çorbamızı iç gel misafir ol
Karşı tarafın teklifinide duymak lazım ama şimdiBen vazgeçtim bu yanımdakilerle nasıl kavga edeyim ben ilk fırsatta beni satarlar
Bizim mahalledeki bakkalda vardı bir tane 3 boncuk atınca bozuluyorduSen hayatı müziklerde yaşamayı öğrenmişsin biz ise hayatı karanlık sokaklarda silahlar elimizde öğrendik.