Gece Postu (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emir-Timur
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SeAhKa

Ziyaretçi
ahmet başkanım sizde madem çok yüreklisiniz ve kendinize çok güveniyorsunuz alalım sizi meydana buyrun aday olun savaşın kendi partiniz adına. ama yokkkk olmaz değil mi :D aday çıksan sallar aday çıkmasan sallar . böyle devam canlar :D . Ha bu arada kaç ay sonra çıkacaksınız onu merak ediyorum 4 veya 5 ay mı ona göre bekleyelim sizleri
Dislike atmaktan başka bir işe yaradığını görmek sevindirici. oyun başkanlığına da gelince emin ol o kadar vaktim yok

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Dislike atmaktan başka bir işe yaradığını görmek sevindirici. oyun başkanlığına da gelince emin ol o kadar vaktim yok
fazla vaktin yoksa aday olup çalışıp kazanana saygı duyacaksın :D ayrıca seninde bir işe yaradığını görmek isterdim ama vaktin yokmuş :)

S

SeAhKa

Ziyaretçi
fazla vaktin yoksa aday olup çalışıp kazanana saygı duyacaksın :D ayrıca seninde bir işe yaradığını görmek isterdim ama vaktin yokmuş :)
Çalışıp kazananla bir derdimiz zaten olmadı olmaz da örnek @Ayhangünerr her hangi bir olumsuz yorumda bulunmadım bulunmam da bir birimizi oyun içerisinde pek haz etmesek bile..

Benim ise yaramam konusuna da gelince benim partim en tepede sizin ki nerede sayfayı baya assaya indirmek gerekiyor görmek için 😁😁

İş ve sosyal hayatın yoğunluğundan ben bu kadarını becerebiliyorum şimdi size baya beceriksizmissiniz diyeceğim ama partinizdeki diğer bütün arkadaşlarınızı Tenzil ediyorum. Hepsi sizin kadar işsiz olmayabilir ve oyuna yeterince vakit ayiramaya bilir

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Çalışıp kazananla bir derdimiz zaten olmadı olmaz da örnek @Ayhangünerr her hangi bir olumsuz yorumda bulunmadım bulunmam da bir birimizi oyun içerisinde pek haz etmesek bile..

Benim ise yaramam konusuna da gelince benim partim en tepede sizin ki nerede sayfayı baya assaya indirmek gerekiyor görmek için 😁😁

İş ve sosyal hayatın yoğunluğundan ben bu kadarını becerebiliyorum şimdi size baya beceriksizmissiniz diyeceğim ama partinizdeki diğer bütün arkadaşlarınızı Tenzil ediyorum. Hepsi sizin kadar işsiz olmayabilir ve oyuna yeterince vakit ayiramaya bilir

Dimi Ahmet başkanım benimde görüp görebiliceğim bu :D
Açıklık Getirdiğin için teşekkür ederim @ahmecet evet birbirimizden haz etmesekte mücadeleyi severim. sukunetin olduğu her yerde. rakipte olsan tartışırız problem yok. yanlış anlaşılmalar olur. herkesin oyun stilide kendine olabildiği kadar. :D

K

KURT 77

Ziyaretçi

Hocam oynadığın oyundan haberin varmi sen onu söyle 😀 aday çıkarırken az dikkat lütfen . Bilmediğiniz işi yapmayın lütfen bizim senin gibi 2 . 3. Ayımız değil oyunda 1. Sırada çok yer aldık biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...