İlk Adım - Genelkurmay Başkanı Değerlendirmesi (1 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Kenan Evren’in Genel Kurmay Başkanlığı görevine getirildiğinde yaptığı ilk iş Yunanistan’ın NATO’ya girişini onaylamak olmuştur. Aradan geçen yıllara rağmen Yunanistan ile yaşanan sorunlara Türkiye olarak müdehale ve küstah tavırlarına misliyle mukabele edemeyişimizin temelinde de bu olay yatmaktadır.

Allah’tan oyunumuzda Genel Kurmay Başkanlığı makamının bu şekilde yetki, sorumluluğu yok. Eğer olsaydı kim bilir şu an göreve gelen arkadaş nelere imza atar, oyunun başına ne çoraplar örerdi. :)

İyi geceler. 🇹🇷

K

KURT 77

Ziyaretçi
Ben senin gibi lafta siyaset içinde değilim güzel kardeşim Heleki 24 yaşında olup 20 senedir mi ne siyasetin içindeyim diyen arkadaşın gibi hiç değilim savaşmayı da savaşarak alınanların kıymetini de iyi bilirim şimdi en iyi bildiğin şeyi yap ve şecim kaybettiğinde kaçtığın gibi derhal burdan kaç

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
Kenan Evren’in Genel Kurmay Başkanlığı görevine getirildiğinde yaptığı ilk iş Yunanistan’ın NATO’ya girişini onaylamak olmuştur. Aradan geçen yıllara rağmen Yunanistan ile yaşanan sorunlara Türkiye olarak müdehale ve küstah tavırlarına misliyle mukabele edemeyişimizin temelinde de bu olay yatmaktadır.

Allah’tan oyunumuzda Genel Kurmay Başkanlığı makamının bu şekilde yetki, sorumluluğu yok. Eğer olsaydı kim bilir şu an göreve gelen arkadaş nelere imza atar, oyunun başına ne çoraplar örerdi. :)

İyi geceler. 🇹🇷
Sen ne içiyorsun kardeşim gerçekten yapma bak kendine yazık ediyorsun 😂

E

E.A.

Ziyaretçi
Yanlış bilgiyi düzeltelim. Yunanistan natodan ayrılmamıştır sadece natonun askeri kanadından çıkmıştır. 1980lere kadar görüşmeler sürmüştür karşılıklı anlaşmalarla darbenin ardından kurulan hükümet onay vermiştir. 😊