K
KURT 77
Ziyaretçi
Herkese iyi akşamlar Başkanonline Halkı
Genel Kurmay Başkanlığı seçimini de bitirmiş bulunmaktayız.
Hep beraber bir çatı altında toplandığımız Turan Partisi yönetiminin Oluru ile girdiğim Bu Secimde , Değerli ZAFER ittifakını oluşturan tüm partilerin desteği ile Bu kutsal Makamı Devralmış bulunmaktayım.
Ittifakımızın ilk seçimine girmek ve zaferle ayrılmak bana nasip oldu bununda ayrı bir mutluluğu var .
Bu güzel ittifakı oluşturan Tüm partilerin Yönetimine ve tüm Başkanlarına canı gönülden Teşekkür ediyorum , Sagolun , Varolun
Darbe yapan Gecmiş Genel Kurmay Başkanı Alişah Kardeşim e selam olsun
Rakibim Atman Bey i de Tebrik ediyorum
Yazımı şu cümleler ile bitirmek istiyorum ;
Pırlanta gibi gençler ama hikaye dinlemeye sabırları yok , kitap okumaya hevesleri yok
Varsa yoksa kazanmak ama hayatlarını kazanmaya CESARETLERİ Yok
Korkusuzca Savaşanlara selam olsun
KURT 77
GENEL KURMAY BAŞKANI
Genel Kurmay Başkanlığı seçimini de bitirmiş bulunmaktayız.
Hep beraber bir çatı altında toplandığımız Turan Partisi yönetiminin Oluru ile girdiğim Bu Secimde , Değerli ZAFER ittifakını oluşturan tüm partilerin desteği ile Bu kutsal Makamı Devralmış bulunmaktayım.
Ittifakımızın ilk seçimine girmek ve zaferle ayrılmak bana nasip oldu bununda ayrı bir mutluluğu var .
Bu güzel ittifakı oluşturan Tüm partilerin Yönetimine ve tüm Başkanlarına canı gönülden Teşekkür ediyorum , Sagolun , Varolun
Darbe yapan Gecmiş Genel Kurmay Başkanı Alişah Kardeşim e selam olsun
Rakibim Atman Bey i de Tebrik ediyorum
Yazımı şu cümleler ile bitirmek istiyorum ;
Pırlanta gibi gençler ama hikaye dinlemeye sabırları yok , kitap okumaya hevesleri yok
Varsa yoksa kazanmak ama hayatlarını kazanmaya CESARETLERİ Yok
Korkusuzca Savaşanlara selam olsun
KURT 77
GENEL KURMAY BAŞKANI