Bakacaz Medya | Aktimur En'leri (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera
  • Başlangıç tarihi
S

Sera

Ziyaretçi
sddefault-1-_edit_16213997351470-jpg-jpg-jpg-jpg-jpg.jpg

Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.

Bugün ki konuğumuz en iyi medyanın Bakacaz Medya olduğuna karar verip kendi medyasını kapatam Aktimur 😝

Soru 1 : Başkan Online Oyunun da en yakışıklı bulduğun kişi kim?

Aktimur : Bu oyunun en yakışıklısı benim gözümde öz abim Serkan SUNAR dır. Kendisini belki forumdaki aktiflik sürsinden dolayı çok tanıyan olamayabilir 🙂

( Ee bi foto atsaydında görseydik bari 😅)

Soru 2 : Başkan Online Oyunun da en güzel bulduğun kişi kim?

Aktimur : Herhangi bir başkan online oynayan kadınların güzel olduğunu düşünmüyorum. Sera hariççç

( Yiaaa teşekkür ederim ama diğer kızlar linç serbest)

Soru 3 : Başkan Online oyununda en itici bulduğun kişi ?

Aktimur : Arda ve EN1 bana bütün iticileri unutturdu artık. Ancak oyunda ben eskiyim tavırları beni son zamanlarda çok itmeye başladı. Ben tecrübeliyim sana destek olayım benim fikirlerimi al beraber bir yol kat edelim demek yerine, Ben eskiyim ben senden üstünüm tavırlarına giren insanlar bana itici geliyor. Dün bunun bir örneğini yaşadık aliberkk başkan ile karşı karşıya geldik. .

Soru 4 : Başkan Online de parti adını en beğenmediğin parti ?

Aktimur : Hepsi birbirinden güzel

( Kızıl Elma?)

Soru 5 : Başkan Online de parti adını en beğendiğin parti ?

Aktimur : Milliyetçi Kuruluş Partisi dışında en sevdiğim parti ismi Bozkurt Harekat Partisidir.

Soru 6 : Kim için partinden vazgeçersin ?

Aktimur : Kim için partimden vazgeçerim. Benim için parti değil düşünceler önemlidir. Düşünceler değiştiği zaman parti isminin çok bir anlamı kalmaz. A partisi B partisi isimler değişir düşünceler kalıcıdır. Düşüncelerimden, Hedeflerimden kimse için vazgeçmem.

Soru 7 : Oyunda en kötü giyindiğini düşündüğün kişi ?

Aktimur : Kesinlikle Büyük Mesut

( Ay katılıyorum katılıyorum)

Soru 8 : Oyun da seni en çok sinir eden kişi

Aktimur : Beni en çok sinir eden kişi, ''ben'' diye düşünenler. Ben diyen herkese sinir oluyorum.

( İsim ver isim böyle kaos çıkmaz kiiii)

Soru 9 : Oyunu kesinlikle bıraksın dediğin kişi

Aktimur : Oyunu değil ama forumu bıraksın dediğim bir kişi var sera 😄 Sen kaostan besleniyorsun 😄

( Kaossss 🤤🤤)

Soru 10 : Oyunun en korkağı sence kim ?

Aktimur : Oyunun en korkağı EN1 dir. PB Ardanın hakkıdır onu geri alacağız... 😄 Buda şaka tabi, oyunun en korkağı bana göre ideallerinden çıkarlar uğruna vazgeçenlerdir. Dostlarını yarı yolda bırakanlardır. Verdiği sözde durmayanlardır.

( Sadoya taş gitti diye yorumladım ya da Denliye 😅)

Soru 11 : Sana en büyük ihaneti eden kişi

Aktimur : İhanete uğrayacağım kadar yakınıma kimseyi sokmadım bu oyunda. Bana ihanet edebilecek kadar yakın olan 5 kişi var onlarda asla ihanet etmezler.

Soru 12 : Oyunda hiç hoşlanmamana rağmen sırf parti çıkarın için beraber olduğun kişi

Aktimur : Yorum yok..

Soru 13 : Oyuna kesinlikle geri dönmeli dediğin kişi

Aktimur :
Oyuna geri dönmeli dediğim Alperenler partisidir. Parti olarak tekrar dönmelerini isterdim. Oyunda çok aktif biri değildim o zamanlar ancak güzel bir ortamımız vardı onlar ile 🙂

Soru 14 : Başkan Onlinenin en beğendiğin moderatörü?

Aktimur : Gonca moderatörüme selamlar olsun 🙂

Aktimur'a verdiği cevaplar için teşekkür ederiz..

Bakacaz Medya meneviden ders alıp dönen mevlana gibilere selamlarını sunar 😅

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 12603

Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.

Bugün ki konuğumuz en iyi medyanın Bakacaz Medya olduğuna karar verip kendi medyasını kapatam Aktimur 😝

Soru 1 : Başkan Online Oyunun da en yakışıklı bulduğun kişi kim?

Aktimur : Bu oyunun en yakışıklısı benim gözümde öz abim Serkan SUNAR dır. Kendisini belki forumdaki aktiflik sürsinden dolayı çok tanıyan olamayabilir 🙂

( Ee bi foto atsaydında görseydik bari 😅)

Soru 2 : Başkan Online Oyunun da en güzel bulduğun kişi kim?

Aktimur : Herhangi bir başkan online oynayan kadınların güzel olduğunu düşünmüyorum. Sera hariççç

( Yiaaa teşekkür ederim ama diğer kızlar linç serbest)

Soru 3 : Başkan Online oyununda en itici bulduğun kişi ?

Aktimur : Arda ve EN1 bana bütün iticileri unutturdu artık. Ancak oyunda ben eskiyim tavırları beni son zamanlarda çok itmeye başladı. Ben tecrübeliyim sana destek olayım benim fikirlerimi al beraber bir yol kat edelim demek yerine, Ben eskiyim ben senden üstünüm tavırlarına giren insanlar bana itici geliyor. Dün bunun bir örneğini yaşadık aliberkk başkan ile karşı karşıya geldik. .

Soru 4 : Başkan Online de parti adını en beğenmediğin parti ?

Aktimur : Hepsi birbirinden güzel

( Kızıl Elma?)

Soru 5 : Başkan Online de parti adını en beğendiğin parti ?

Aktimur : Milliyetçi Kuruluş Partisi dışında en sevdiğim parti ismi Bozkurt Harekat Partisidir.

Soru 6 : Kim için partinden vazgeçersin ?

Aktimur : Kim için partimden vazgeçerim. Benim için parti değil düşünceler önemlidir. Düşünceler değiştiği zaman parti isminin çok bir anlamı kalmaz. A partisi B partisi isimler değişir düşünceler kalıcıdır. Düşüncelerimden, Hedeflerimden kimse için vazgeçmem.

Soru 7 : Oyunda en kötü giyindiğini düşündüğün kişi ?

Aktimur : Kesinlikle Büyük Mesut

( Ay katılıyorum katılıyorum)

Soru 8 : Oyun da seni en çok sinir eden kişi

Aktimur : Beni en çok sinir eden kişi, ''ben'' diye düşünenler. Ben diyen herkese sinir oluyorum.

( İsim ver isim böyle kaos çıkmaz kiiii)

Soru 9 : Oyunu kesinlikle bıraksın dediğin kişi

Aktimur : Oyunu değil ama forumu bıraksın dediğim bir kişi var sera 😄 Sen kaostan besleniyorsun 😄

( Kaossss 🤤🤤)

Soru 10 : Oyunun en korkağı sence kim ?

Aktimur : Oyunun en korkağı EN1 dir. PB Ardanın hakkıdır onu geri alacağız... 😄 Buda şaka tabi, oyunun en korkağı bana göre ideallerinden çıkarlar uğruna vazgeçenlerdir. Dostlarını yarı yolda bırakanlardır. Verdiği sözde durmayanlardır.

( Sadoya taş gitti diye yorumladım ya da Denliye 😅)

Soru 11 : Sana en büyük ihaneti eden kişi

Aktimur : İhanete uğrayacağım kadar yakınıma kimseyi sokmadım bu oyunda. Bana ihanet edebilecek kadar yakın olan 5 kişi var onlarda asla ihanet etmezler.

Soru 12 : Oyunda hiç hoşlanmamana rağmen sırf parti çıkarın için beraber olduğun kişi

Aktimur : Yorum yok..

Soru 13 : Oyuna kesinlikle geri dönmeli dediğin kişi

Aktimur :
Oyuna geri dönmeli dediğim Alperenler partisidir. Parti olarak tekrar dönmelerini isterdim. Oyunda çok aktif biri değildim o zamanlar ancak güzel bir ortamımız vardı onlar ile 🙂

Soru 14 : Başkan Onlinenin en beğendiğin moderatörü?

Aktimur : Gonca moderatörüme selamlar olsun 🙂

Aktimur'a verdiği cevaplar için teşekkür ederiz..

Bakacaz Medya meneviden ders alıp dönen mevlana gibilere selamlarını sunar 😅
Reyhan ablaa 2. Soruya baaaaak 🤐

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
10. Soruya bir açıklama getirme ihtiyacı hissettim. Kastettiğim asla o iki parti değildi 🤣 @Sado55 başkanla samimiyetimiz olmadı hiç ama @M-D beni az çok tanır 🤣🤣

2. Soruda ağzıma terlikle vurdu külliyen yalan. 🤣🤣

S

Sera

Ziyaretçi
Elimde kanıtlar var paylaşıp güvenilirliğini mi bozayım sera hınımmmmm :D

Ekli dosyayı görüntüle 12605

ben bu modda cevap verdim 2. soruya :D

NOT: Kimse kadın kadındır çiçek babandır tarzı espriler yapmasın lütfen bu bir dikkat fotosudur :D
Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz

Diye program açıyoruz sence güvenilirlik ne kadar umrumuzda Aktimur bey ahsjjajs