Ekmek yediği kaba *****… (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ZORBEY42
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Emir-Timur

Ziyaretçi
olağan şeyler büyütmeyin bizde yaşadık inan bu kadar tepki göstermedik ittifakınızdaki adamlar aynı durumu yaşattılar takılacak konular değil kaç paralık insan olduklarını gösteriyorlar .d (olayı iki taraflı dinlemedim genel yorumdur)
Aslında takılmamak gerekiyor haklısın ama itham ettiği insanlar için bi zamanlar ne kadar kıymetli olduğunu bu tepkilerden anlaşılıyor işte. Harbiden değişik bi ortam burası hayret ediyorum bazen

S

Sera

Ziyaretçi
Sera nerde muhalif olunabilecek bir şey varsa orda bitiyosun konuyla alakasız bir arkadaşın anlatmak istediği şeyi bi tarafa bırakıp anlatmaya çalıştığı şey için çıktığı yola takılıyosun. Burada herkes parti yönetmiş insanlar, bir sürü etik olmayan şey var takıldığın yer fake benzetmesi mi? Allah 2-1 yani birdir deseler 0+1 daha uygun olurdu diyeceksin. Bazen gerçekten saçmalıyosun güzel kardeşim
Yorumlarınıza birşey demedim Mesut. Birşeyi yaparken düzgün ifade ederseniz haklıyken haksız duruma düşmezsiniz konunun fakelikle ne alakası var mesela. Bu şey gibi futbol yprumcusunun futbol yorumlarken kahrolsun emperyalizm demesi gibi yani ne alaka ben bunu söyledim yoksa banane olaydan kaosu severim 😅

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Bilmiyorum kimler tarafından bilgilendiriliyorsun, kimlerin gazına geliyorsun ama gerçekten ayıp ediyorsun.
Kimsenin gazına geldiğim yok alparslan ama “ilkeli siyaset” adında o kadar çok pislik çevirdiniz ki şimdi bugün burda aynı sizin yaptıklarınızı ben yapınca linçletiyorsunuz. Eski dostluğumuz var alparslan daha fazla pisleşmesin bence bu konu

C

Cengiz Khan

Ziyaretçi
Fake yakıştırmaları falan hoş değil yanlız kız partisine adam çağırmış buradan nasıl oluyorda fake yakıştırması yapabiliyorsunuz inanılmaz gerçekten. Kimseyi savunduğum falan yok yanlış anlaşılmasınn oyun kurallarında partili birini partiye davet etmekte herhangi bir sorun yok ve bunu yapan birine fake yakıştırması hoş değil herşeyi eleştirin ama bu ayıp cidden
Sende git duyarini baska yerde kas ropirtaj felan takil

S

Sera

Ziyaretçi
Oyun kurallarında tabii ki sorun yok sera başkanım ama sana böylesine destek olmuş bir partiye bu yaklaşımı yaparsan karakter sorunu var demektir. Saygılarımla.
Savunduğunuz şeye birşey demedim zaten duygusal açıdan haklı olabilirsiniz benim tepkim kıza alakasız ithamda bulunulmasıydı yoksa kaos hoşuma gider 😅

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Kimsenin gazına geldiğim yok alparslan ama “ilkeli siyaset” adında o kadar çok pislik çevirdiniz ki şimdi bugün burda aynı sizin yaptıklarınızı ben yapınca linçletiyorsunuz. Eski dostluğumuz var alparslan daha fazla pisleşmesin bence bu konu
Yapmadığın rezillik kalmamış burda etik kasma büşra karnından konuşacağına yaptığımız pisliği anlat da bi dinleyelim algıya gerek yok açık konuş. Bu adamların nasıl ilkeli olduğunu sen de çok iyi biliyorsun

U

ugur3301

Ziyaretçi
Bütün Partiler tek aday Çıkarsın Ötüken İttifakına karşı Ötüken ittifakı zaten mağlup olacaktır tahminimce . Azerbaycan Türk Birliği olarak tarafsız olduğumuzu bildirir ve gerekirse seçimde oy kullanmayız

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Yapmadığın rezillik kalmamış burda etik kasma büşra karnından konuşacağına yaptığımız pisliği anlat da bi dinleyelim algıya gerek yok açık konuş. Bu adamların nasıl ilkeli olduğunu sen de çok iyi biliyorsun
Aynen öyle, senden çok daha iyi biliyorum… Uzatma bence fazla sen

C

Cengiz Khan

Ziyaretçi
Hayırdır röportaj talebiyle geldin red mi ettim ne bu kin öfke üzülme bir dahakine bir daha reddederim öptüm gözlerinden bb
Ole bir talebim varsa goster oyunu birakcam simdi. Eger yoksa sen birakcansin ama tamam mi

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Büşra alnım ak, gönlüm ferah, başım dik. Ismarlama ekran görüntüleriyle bana ve arkadaşlarıma çamurunu sıçratamazsın.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Büşra alnım ak, gönlüm ferah, başım dik. Ismarlama ekran görüntüleriyle bana ve arkadaşlarıma çamurunu sıçratamazsın.
özelden gel atayım alparslan bu hayatta kendimi her zaman garantiye alırım eski dostluğumuz var hiç bi partinin sırlarını ifşa etmem buraya atmak istemesemde beni denemeyin 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...