Ekmek yediği kaba *****… (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ZORBEY42
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Zafer ittifakından ricam şu arkadaşı aranıza alın artık sizinle olmak için çok çabalıyor yüzsüzlük yapamıyor sadece. Daha fazla çirkinleşmeden tutun elinden oy potansiyeli falan var maziyi de dert etmez maksat kazanmak. Bu seçim sizinle olsun hatırım olan kim varsa hususi ricamdır :)

K

Kafirya

Ziyaretçi
Zafer ittifakından ricam şu arkadaşı aranıza alın artık sizinle olmak için çok çabalıyor yüzsüzlük yapamıyor sadece. Daha fazla çirkinleşmeden tutun elinden oy potansiyeli falan var maziyi de dert etmez maksat kazanmak. Bu seçim sizinle olsun hatırım olan kim varsa hususi ricamdır :)
hatrın var eyy büyük mesut ama bu işler hatırla yürümüyor ne yazıkki

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Hatırın büyük Mesut abi bana kalsa memnuniyetle kabul ederim
Bu oyunda en çabalayan emek veren işini iyi yapan gerçek bir başkanonline oyuncusu
Siyaset oyununda her şey muaf abi 😆

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Daha öncede demiştim bi rekabet ortamı oluşana kadar bi yeri desteklemiyorum diye. Aynı partideyken bana muhaliftiniz mesut çok zoruna gitmiş adam çekmem adam çekmem dışında bütün ithamları attınız üzerime. Kusura bakmayın tekrardan adam çektiğim için alparslan başkanım daha iyi bilir adam çekmesini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...