S
Sera
Ziyaretçi
O yüzden saldım ajkakalahem türkçede problem var hemde okuduğunu anlamada sıkıntı büyük qşsşqşsşwçsçww
O yüzden saldım ajkakalahem türkçede problem var hemde okuduğunu anlamada sıkıntı büyük qşsşqşsşwçsçww
Küçük dağları ben yarattımOo ironiyi bile anlayamamış eyvah eyvah durum baya kötü ben daha fazla muhattap olamam bb
hatrın var eyy büyük mesut ama bu işler hatırla yürümüyor ne yazıkkiZafer ittifakından ricam şu arkadaşı aranıza alın artık sizinle olmak için çok çabalıyor yüzsüzlük yapamıyor sadece. Daha fazla çirkinleşmeden tutun elinden oy potansiyeli falan var maziyi de dert etmez maksat kazanmak. Bu seçim sizinle olsun hatırım olan kim varsa hususi ricamdır
Siz yine de bi değerlendirin cano valla sevaptırhatrın var eyy büyük mesut ama bu işler hatırla yürümüyor ne yazıkki
kime sevap olduğu karşılaştırılır be mesutumSiz yine de bi değerlendirin cano valla sevaptır
Sazan gibi atlama o zaman her konuya senle alakasi olmayan yerlereOo ironiyi bile anlayamamış eyvah eyvah durum baya kötü ben daha fazla muhattap olamam bb
Hatırın büyük Mesut abi bana kalsa memnuniyetle kabul ederimZafer ittifakından ricam şu arkadaşı aranıza alın artık sizinle olmak için çok çabalıyor yüzsüzlük yapamıyor sadece. Daha fazla çirkinleşmeden tutun elinden oy potansiyeli falan var maziyi de dert etmez maksat kazanmak. Bu seçim sizinle olsun hatırım olan kim varsa hususi ricamdır
Bütün İttifak Kuruluşları olarak bence tek aday çıkarın. Zafer isttifakı ve siz. tek aday çıkarın ötükene karşı.Siz yine de bi değerlendirin cano valla sevaptır
Yaw bana yazılsın nolacak urfa şehir başkanlığından 2 maaş borçlusun bana helalleşirizkime sevap olduğu karşılaştırılır be mesutum
Daha öncede demiştim bi rekabet ortamı oluşana kadar bi yeri desteklemiyorum diye. Aynı partideyken bana muhaliftiniz mesut çok zoruna gitmiş adam çekmem adam çekmem dışında bütün ithamları attınız üzerime. Kusura bakmayın tekrardan adam çektiğim için alparslan başkanım daha iyi bilir adam çekmesiniZafer ittifakından ricam şu arkadaşı aranıza alın artık sizinle olmak için çok çabalıyor yüzsüzlük yapamıyor sadece. Daha fazla çirkinleşmeden tutun elinden oy potansiyeli falan var maziyi de dert etmez maksat kazanmak. Bu seçim sizinle olsun hatırım olan kim varsa hususi ricamdır
Ağzını bozma ağzımı bozarsam hayatın bozulur tatlım kime dadanıyorsan ona git hadi canım yallahSazan gibi atlama o zaman her konuya senle alakasi olmayan yerlere
Role play kralllŞaşırdık mı Malesef Hayır Önce Yaparlar Yaparlar Kendilerine Yapılınca Ortalığı Ayağa Kaldırırlar.
Sen gelZafer ittifakından ricam şu arkadaşı aranıza alın artık sizinle olmak için çok çabalıyor yüzsüzlük yapamıyor sadece. Daha fazla çirkinleşmeden tutun elinden oy potansiyeli falan var maziyi de dert etmez maksat kazanmak. Bu seçim sizinle olsun hatırım olan kim varsa hususi ricamdır
istediğin maaş olsun yollayalım borcumuzu helalleşelimYaw bana yazılsın nolacak urfa şehir başkanlığından 2 maaş borçlusun bana helalleşiriz