Her Şeyin Bir Zamanı Var (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kafirya
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kafirya

Ziyaretçi
Bu oyunu oynayabilmek sağlam psikoloji ister özellikle bir kadın olarak çok daha sağlam bir psikolojide olmanız gerekir. Bugün bu konunun açılma sebebi MKP’nin eski kurucu başkanı ve bir üyesi hakkında.

Bizim partiden çıkıp yüzümüze kuramayacağı cümleleri arkamızdan söyleyen @omergcl sıra sende. Bir kadının namusuna sövmeği açıklama zamanın gelmedimi sence? Yine bizim partimizden bir kadın üyeye yürüyüp senin için gelirim konuşması yapmanıda açıklaman gerekmez mi? Yada @Fettah Özdemir ,bu konuda gerekeni yapmayan sen buna bir açıklaman var mı? Tek derdinin oy olması dışında bir açıklaman var mı? Bir özürü bile çok gören sen… Bunları bir açıklasanıza, bırakın sırttan bıçaklanmalarıda birazda bunları konuşalım, ne bu kadın düşmanlığınız erkek egemenliği derdiniz bunlara bir açıklık getirsenize artık.

Kimse boşuna susmaz her şeyin bir zamanı var :)

IMG_6120.jpeg

U

ugur3301

Ziyaretçi
Olm nasıl ortam bu vallahi kafayı yemelik kimisi rollenmekten ölüyor kimi paso içip küfrediyor kimi bi yere yamanayım diye dostunu satıyor daha bir sürü şey. Forumu mu bırakmak lazım komple oyunu mu bırakmak lazım çözemedim😅
Aslında demin ki bahsettiğim konunun üstüne güzel olmuş :D

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
🍿 kesmiyor artık patso yokmu acılı falan bu gece anca öyle olur

K

Kafirya

Ziyaretçi
Yönetim izin verirse ss leride yollarım sıkıntı değil ama hala haklılık payı görüp bu kadar şeyi savunan kişilere dahada diyecek bişeyim yok

K

Kafirya

Ziyaretçi
Olm nasıl ortam bu vallahi kafayı yemelik kimisi rollenmekten ölüyor kimi paso içip küfrediyor kimi bi yere yamanayım diye dostunu satıyor daha bir sürü şey. Forumu mu bırakmak lazım komple oyunu mu bırakmak lazım çözemedim😅
ee mesut kurtlar sofrası kim kimi yerse

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Sen nasıl bir insansın ben anlamıyorum. Birisi çıkmış kıza söylenmedik kelime bırakmamış sen hala makaradasın neyse
Zaten kendisini anladığıma yönelik bir yorum yaptım sonrasında da niye böyle saçma şeyler oluyor onu sorguladım sen neye darlandın bu kadar kral

K

Kafirya

Ziyaretçi
ya bırakın onu bunu tehditimide yedim abilerimle konuşulacakmış ban kalksın yapacağını biliyormuş çok sevgili fettah adam işte adamlık öğrenin biraz .d

J

Juvanes*

Ziyaretçi
Bu oyunu oynayabilmek sağlam psikoloji ister özellikle bir kadın olarak çok daha sağlam bir psikolojide olmanız gerekir. Bugün bu konunun açılma sebebi MKP’nin eski kurucu başkanı ve bir üyesi hakkında.

Bizim partiden çıkıp yüzümüze kuramayacağı cümleleri arkamızdan söyleyen @omergcl sıra sende. Bir kadının namusuna sövmeği açıklama zamanın gelmedimi sence? Yine bizim partimizden bir kadın üyeye yürüyüp senin için gelirim konuşması yapmanıda açıklaman gerekmez mi? Yada @Fettah Özdemir ,bu konuda gerekeni yapmayan sen buna bir açıklaman var mı? Tek derdinin oy olması dışında bir açıklaman var mı? Bir özürü bile çok gören sen… Bunları bir açıklasanıza, bırakın sırttan bıçaklanmalarıda birazda bunları konuşalım, ne bu kadın düşmanlığınız erkek egemenliği derdiniz bunlara bir açıklık getirsenize artık.

Kimse boşuna susmaz her şeyin bir zamanı var :)

Yönetim izin verirse ss leride yollarım sıkıntı değil ama hala haklılık payı görüp bu kadar şeyi savunan kişilere dahada diyecek bişeyim yok

Konu, Oyun Yönetimi tarafından detaylı bir şekilde incelenmektedir.
Ekstra konu açmayınız.

Karar yarın verilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...