Partiler Birliğinden Darbe (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Arda Termi
  • Başlangıç tarihi
1

1EN

Ziyaretçi
Sayın başkanlarım gece gece Rahatsızlık verdi roporlayın gitsin uğraşmayın yazcam diye

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Evet millet Arda geri döndü ve PB ye darbe yapıyoruz EN1 i devirdik ve yeni PB için buraya gelin artık EN1 devri bitti

H.K.K Aktimur Bey, Cengizb., ZORBEY42 ve Arda Termi TARAFINDAN PB YÖNETIMINE EL KONULMUŞTUR

Kurallar;
1. Her ay 1. Günü başkan seçimi
2. Erken seçim yasak

Pes etmedim etmiyorum etmeyeceğim

BEN HERZAMAN MÜCADELE EDERIM ASLA PES ETMEM

Haydi gerçek PB ye

En1 in PB si sahtedir

A

Arda Termi

Ziyaretçi
Evet millet Arda geri döndü ve PB ye darbe yapıyoruz EN1 i devirdik ve yeni PB için buraya gelin artık EN1 devri bitti

H.K.K Aktimur Bey, Cengizb., ZORBEY42 ve Arda Termi TARAFINDAN PB YÖNETIMINE EL KONULMUŞTUR

Kurallar;
1. Her ay 1. Günü başkan seçimi
2. Erken seçim yasak

Pes etmedim etmiyorum etmeyeceğim

BEN HERZAMAN MÜCADELE EDERIM ASLA PES ETMEM

Haydi gerçek PB ye

En1 in PB si sahtedir
Cengizb. Yerine CB36 Cengizb. = CB36

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Sizdeki bu azim beni şaşırtıyor artık. Güzel kardeşlerim ortalık 56 olmuş, piyasa karışmış dünya yansa umrunuzda değil pb pb yaşınıza veriyorum eyvallah diyorum ama herşeyin bir saati bir sırası var gözünüzü seveyim. Bırakın şunu biriniz PB olun biriniz PT olun iki discord kurun biz ikisinede gelelim sohbet edelim eğlenelim. Yapmayın artık yav.

A

Arda Termi

Ziyaretçi
Sizdeki bu azim beni şaşırtıyor artık. Güzel kardeşlerim ortalık 56 olmuş, piyasa karışmış dünya yansa umrunuzda değil pb pb yaşınıza veriyorum eyvallah diyorum ama herşeyin bir saati bir sırası var gözünüzü seveyim. Bırakın şunu biriniz PB olun biriniz PT olun iki discord kurun biz ikisinede gelelim sohbet edelim eğlenelim. Yapmayın artık yav.
Baskanim isgalcilere karşı Atatürk gibi mücadele edeceğiz