Başkan Online Ailesine Teşekkürler. (2 Kişi İçeride)

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Herkese merhabalar.

Geçtiğimiz hafta oyuncu profillerinde olan avatarların tek tip olması ile ilgili bir öneride bulunmuştum ve 4 adet tasarım örneği sunmuştum.

Yönetim benimle iletişime geçip, benden 40, 50 adet avatar örneği istedi. Bende kendilerine avatarları hazırlayıp ilettim.

Bugün almış olduğum mükemmel haberle tasarladığım avatarların oyuna entegre edildiğini gördüm ve çok gururlandım.

Böyle bir tavsiyeyi hızlı bir şekilde ele alarak gerekli düzenlemeyi yapan yönetime saygılarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum.

Artık herkesin oyun profilinde Aktimur* un imzası var ☺️☺️☺️

Screenshot_20231209_035224.jpgScreenshot_20231209_035207.jpg

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor yönetimede teşekkürler bunu dikkate alıp getirdikleri için 😊

T

Tolga

Ziyaretçi
Başkanım, tasarımla ilgilenen birisi olarak, yaptığın çalışmalar için tebrik ederim. Hepsi birbirinden güzel, eline sağlık. 👏

Tek bir şey soracağım sadece. Acaba hızımızı 109 yapabiliyor muyuz 😂

Aktimur*

Vatandaş
Başkanım, tasarımla ilgilenen birisi olarak, yaptığın çalışmalar için tebrik ederim. Hepsi birbirinden güzel, eline sağlık. 👏

Tek bir şey soracağım sadece. Acaba hızımızı 109 yapabiliyor muyuz 😂
Teşekkür ederim başkanım. Sana özel 109 hız mevcut avatarları hemen paylaşıyorum 😁🌹

T

Tolga

Ziyaretçi
Teşekkür ederim başkanım. Sana özel 109 hız mevcut avatarları hemen paylaşıyorum 😁🌹
Benim hızımı kim 109 yaptı 😂 Bir de saç tipleri şekillendirilmiş ancak genel yapı itibariyle yakın kalmış. Farklı saç tipleri (uzun saç, kısa saç, kellik vs.), farklı ten rengi tipleri ve gözlük vs. gibi aksesuarlarla çeşitlendirilebilir. Ufak bir tavsiyemiz olsun 🌹

Aktimur*

Vatandaş
Benim hızımı kim 109 yaptı 😂 Bir de saç tipleri şekillendirilmiş ancak genel yapı itibariyle yakın kalmış. Farklı saç tipleri (uzun saç, kısa saç, kellik vs.), farklı ten rengi tipleri ve gözlük vs. gibi aksesuarlarla çeşitlendirilebilir. Ufak bir tavsiyemiz olsun 🌹
Yeni hazırladıklarım daha detaylı olacak başkanım, kel, zayıf, kilolu, gözlüklü, dövmeli, uzun saçlı, yaşlı, orta yaşlı, genç çeşitleri de olacak 🙏☺️

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Bak işte kellik deme kurt şimdi üzülür neden yok diye

T

tapucutaner

Ziyaretçi
Başkanım harika olmuş ellerine sağlık özellikle bidava yapması yönetimin katmerli harika olmuş
Her şey gibi burayafa bir ama koyuyorum
Ben kelim tüm keller adına insan bir tane kel avatar yapmazmmı ya 😪