İlk Adımda Arda Faydaları (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Arda Termi
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Arda Termi

Ziyaretçi
Evet Zorbey tarafından Sekreter secildigim gün hemen görevime başladım beni seçtiği için tekrar teşekkür ederim Sekreterlikte 1. Günümde 7 üye 2. Gününde 18 üye 3. Günümde 5. 4. Günümde 3 üye çekmiş bulunmaktayım İlk Adım benim canımdır

Var Ol İlk Adım
Ve ayrıca dc de olmayanlari dc ye kazandırdık ve ayrıca dc de olmayanların listesinide yaptık

A

Arda Termi

Ziyaretçi
Bak güzel kardeşim partilerin kendi aralarında yazılı olmayan bir kuralı vardır bir oyuncu herhangi bir partiye üye ise davet için yazılmaz. Partimizdeki üyelere yazma ilk ve son uyarım.
Siz sanki çok boş değilsiniz Turan Partisi diyorum davet atıyor hemde sadece ben 1 tane atmıştım ama siz şuana kadar bana 2 mesaj geldi bir baskanimizada 1 mesaj geldi eeeeeee aciklama bana ders vereceğine önce kendine vermelisin o kurali

Sercan Kankılıç

17, 18. DÖNEM ADALET BAKANI
Vatandaş
Bak güzel kardeşim partilerin kendi aralarında yazılı olmayan bir kuralı vardır bir oyuncu herhangi bir partiye üye ise davet için yazılmaz. Partimizdeki üyelere yazma ilk ve son uyarım.
Bunu başlatan biz değildik ve unutma ki her partideki üyelere yazma ve davet etme hakkına sahibiz tıpkı şuanda turan partisinin yaptığı gibi ya eski yazılı olmayan kurallara tüm oyuncular dönecek yada istediğimiz her kişiye yazma özgürlüğümüzü kullanacağız bu oyunun bize verdiği bı hak

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Siz sanki çok boş değilsiniz Turan Partisi diyorum davet atıyor hemde sadece ben 1 tane atmıştım ama siz şuana kadar bana 2 mesaj geldi bir baskanimizada 1 mesaj geldi eeeeeee aciklama bana ders vereceğine önce kendine vermelisin o kurali
Bunu başlatan biz değildik ve unutma ki her partideki üyelere yazma ve davet etme hakkına sahibiz tıpkı şuanda turan partisinin yaptığı gibi ya eski yazılı olmayan kurallara tüm oyuncular dönecek yada istediğimiz her kişiye yazma özgürlüğümüzü kullanacağız bu oyunun bize verdiği bı hak
Dostlar kardeşler hatayı başkası yapınca bize meşru olmuyor bir parti gelip bizim üyeye yazma diye sitem ediyorsa sadece özür dilenmeli hata tekrar edilmemeli ilk adıma yakışan budur ardayı da bir an önce sözcülükten almanız tavsiyemdir ciddiyim bu konuda bir kardeşiniz olarak

A

Arda Termi

Ziyaretçi
Dostlar kardeşler hatayı başkası yapınca bize meşru olmuyor bir parti gelip bizim üyeye yazma diye sitem ediyorsa sadece özür dilenmeli hata tekrar edilmemeli ilk adıma yakışan budur ardayı da bir an önce sözcülükten almanız tavsiyemdir ciddiyim bu konuda bir kardeşiniz olarak
Bu sizin kararınız değildir Genel başkanımız karsridir

K

Kafirya

Ziyaretçi
madem böyle bir durum vardı sizde bildirseydiniz gerekeni yapsaydık birsinin haber olmadan kısasa kısas yapmak ne zamandır moda?

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Nerde gelmiş kanıtla senin neler yaptığını biliyoruz arda termi gene piyasadamısın sen

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Bir başkanımızada geldi davet Tuuraan
İşçi ve Emekçi partisi olarak soruyorum Arda termi Turan partisinin yöneticilerine söylersin. öyle bir durumu bir daha davet ettiğini görmiyim partidekileri son uyarım sana

A

Arda Termi

Ziyaretçi
Buyur Ayhan

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231209_113100_BaskanOnline.jpg
    Screenshot_20231209_113100_BaskanOnline.jpg
    528.5 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20231209_115543_Discord.jpg
    Screenshot_20231209_115543_Discord.jpg
    481.2 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20231209_113052_BaskanOnline.jpg
    Screenshot_20231209_113052_BaskanOnline.jpg
    532.3 KB · Görüntüleme: 24
M

MAGARSUS

Ziyaretçi
bu ne anlatıyor gene gelmiş buraya :D zorbey genelde farklı konuşuyor bu burda farklı konuşuyor :D siz bu hakkı kendinizde gördüğünüz için gereken cevabı gayet net aldınız ama önce bir aranızda konuşun anlaşın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...