ayrıca buraya attırma ssleri sen pişman olursun arda termiBuyur Ayhan
ayrıca buraya attırma ssleri sen pişman olursun arda termiBuyur Ayhan
Nedenayrıca buraya attırma ssleri sen pişman olursun arda termi
sabahın 9unda bizim partideki adamlar tektek mesajlar atıp partiye davet etme gibi ssler
Atsana bisabahın 9unda bizim partideki adamlar tektek mesajlar atıp partiye davet etme gibi ssler
bekle ve görE tabi kanitlayamiyirsun
Puhahahahahah güleyim barievet buna nediyorsun arda termi
Turan partisi beni alakadar etmiyor arda termi İşçi ve Emekçi partisinin üyesine yazıyorsun .Puhahahahahah güleyim bari
Burda kaç tane var ben 1 tane atmisim
Dürüst olucam, ben Genel Başkan iken sizin olduğunuz parti tarafından benim partimde olan üyelere bu tarz yazılar yazılmıştı.Bak güzel kardeşim partilerin kendi aralarında yazılı olmayan bir kuralı vardır bir oyuncu herhangi bir partiye üye ise davet için yazılmaz. Partimizdeki üyelere yazma ilk ve son uyarım.
Ozaman gelip bana söylicektin başkan yazılmıssada yeni göreve başlayan yardımcılar tarafından yazılmıstır bilgisi yoktur. bilgilendirilir dahada yazılmaz biz bu adamı bilgilendiriyoruz adam oyun genel chatınde partiye adam çekmeye calsıyıor sonra girmiş tektek üyelere yazılıyor.Dürüst olucam, ben Genel Başkan iken sizin olduğunuz parti tarafından benim partimde olan üyelere bu tarz yazılar yazılmıştı.
Arda sana vekillik verenlere vermediniz adaletsizsiniz diyosun sonra bir çok boş boş iş yapıyorsun sonrasında ise başka partilerden oyunculara yazıyorsun ve senin yazdığın saat daha önce sen yapmışsın ki onlarda yapmışPuhahahahahah güleyim bari
Burda kaç tane var ben 1 tane atmisim
Haahahaaa bilmiyor olamaz çünkü her partide Yönetime geçen kişi partiye bağlıdır ve kurallari bilir ne güzel yalanOzaman gelip bana söylicektin başkan yazılmıssada yeni göreve başlayan yardımcılar tarafından yazılmıstır bilgisi yoktur. bilgilendirilir dahada yazılmaz biz bu adamı bilgilendiriyoruz adam oyun genel chatınde partiye adam çekmeye calsıyıor sonra girmiş tektek üyelere yazılıyor.
O zaman sen bile bile yaptın bu yaptığın yanlışı daha da artırıyor ve farkındaysan herkes herkese mesaj atabiliyor yani yönetici olmasına gerek yokHaahahaaa bilmiyor olamaz çünkü her partide Yönetime geçen kişi partiye bağlıdır ve kurallari bilir ne güzel yalan
Yalancılıklamı suçluyorsun ozaman sende kuralları bilmiyorsunHaahahaaa bilmiyor olamaz çünkü her partide Yönetime geçen kişi partiye bağlıdır ve kurallari bilir ne güzel yalan
Sen atmasan biz atmıyoruz zatenTamam uzur dilerim bidaha yapmayacam sizde davet atmayın bizde
Göreceğiz şu oyunu ne zaman düzgün oynicaksın acaba merak ediyoru mforumda 3gün ban yiyorsun sonra gelmiş burda yaptıklarını kaoslu bir şekilde anlatıyorsun . iftira atıyor yalanla itham ediyorsun yazık.Tamam uzur dilerim bidaha yapmayacam sizde davet atmayın bizde
Arda bana da mesaj atmış olabilir misinSen atmasan biz atmıyoruz zaten
Hayır o çok eskidendiArda bana da mesaj atmış olabilir misin
Hatta parti başkan yardımcısı olarak bir teklif ile gelmiştin hatırlıyor musun
Bende sana gereken cevabı vermiştim
Hiç akıllanmayacaksın sen devam et böyle