İlk Adımda Arda Faydaları (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Arda Termi
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
evet buna nediyorsun arda termi

Ekli dosyalar

• 123.jpg
    123.jpg
    171.8 KB · Görüntüleme: 20
A

Arda Termi

Ziyaretçi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231209_115543_Discord.jpg
    Screenshot_20231209_115543_Discord.jpg
    481.2 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20231209_113100_BaskanOnline.jpg
    Screenshot_20231209_113100_BaskanOnline.jpg
    528.5 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20231209_113052_BaskanOnline.jpg
    Screenshot_20231209_113052_BaskanOnline.jpg
    532.3 KB · Görüntüleme: 19

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Bak güzel kardeşim partilerin kendi aralarında yazılı olmayan bir kuralı vardır bir oyuncu herhangi bir partiye üye ise davet için yazılmaz. Partimizdeki üyelere yazma ilk ve son uyarım.
Dürüst olucam, ben Genel Başkan iken sizin olduğunuz parti tarafından benim partimde olan üyelere bu tarz yazılar yazılmıştı.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Dürüst olucam, ben Genel Başkan iken sizin olduğunuz parti tarafından benim partimde olan üyelere bu tarz yazılar yazılmıştı.
Ozaman gelip bana söylicektin başkan yazılmıssada yeni göreve başlayan yardımcılar tarafından yazılmıstır bilgisi yoktur. bilgilendirilir dahada yazılmaz biz bu adamı bilgilendiriyoruz adam oyun genel chatınde partiye adam çekmeye calsıyıor sonra girmiş tektek üyelere yazılıyor.

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Puhahahahahah güleyim bari
Burda kaç tane var ben 1 tane atmisim
Arda sana vekillik verenlere vermediniz adaletsizsiniz diyosun sonra bir çok boş boş iş yapıyorsun sonrasında ise başka partilerden oyunculara yazıyorsun ve senin yazdığın saat daha önce sen yapmışsın ki onlarda yapmış

A

Arda Termi

Ziyaretçi
Ozaman gelip bana söylicektin başkan yazılmıssada yeni göreve başlayan yardımcılar tarafından yazılmıstır bilgisi yoktur. bilgilendirilir dahada yazılmaz biz bu adamı bilgilendiriyoruz adam oyun genel chatınde partiye adam çekmeye calsıyıor sonra girmiş tektek üyelere yazılıyor.
Haahahaaa bilmiyor olamaz çünkü her partide Yönetime geçen kişi partiye bağlıdır ve kurallari bilir ne güzel yalan

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Haahahaaa bilmiyor olamaz çünkü her partide Yönetime geçen kişi partiye bağlıdır ve kurallari bilir ne güzel yalan
O zaman sen bile bile yaptın bu yaptığın yanlışı daha da artırıyor ve farkındaysan herkes herkese mesaj atabiliyor yani yönetici olmasına gerek yok

A

Arda Termi

Ziyaretçi
Tamam uzur dilerim bidaha yapmayacam sizde davet atmayın bizde

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Tamam uzur dilerim bidaha yapmayacam sizde davet atmayın bizde
Göreceğiz şu oyunu ne zaman düzgün oynicaksın acaba merak ediyoru mforumda 3gün ban yiyorsun sonra gelmiş burda yaptıklarını kaoslu bir şekilde anlatıyorsun . iftira atıyor yalanla itham ediyorsun yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...