Hep birlikte#SenBenYokBizVar
Sizede başarılar @M-D Başkanım.Başarılar dilerim
İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim başkanım. Bakalım nasip kısmetBu arada seçim için başarılar diliyorum. Hala favori milletvekilim @Arda Ulaş ATEŞ tir. Umarım yeni dönemde de renkli kişiliğiyle mecliste takip etme şansımız olur kendilerinş
İşçi ve emekçi parti sekreteri olarak seçime giren partilere başarılar dilerim hayırlı bir seçim olsun bu seçimdede iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz bize oy veren başkanlarımıza emekleri ve oyları için teşekkür ederiz bu seçimide kazanıcaz inşallah hep beraber herkeze iyi seçimler dilerim hayırlı geceler
Senin desteklerin çok iyiki bizlesinİşçi ve emekçi parti sekreteri olarak seçime giren partilere başarılar dilerim hayırlı bir seçim olsun bu seçimdede iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz bize oy veren başkanlarımıza emekleri ve oyları için teşekkür ederiz bu seçimide kazanıcaz inşallah hep beraber herkeze iyi seçimler dilerim hayırlı geceler
Görünmeyen Gizli Kahramanımız Partimizin Emekçisi Yol Arkadaşım Kardeşim iyiki varsınİşçi ve emekçi parti sekreteri olarak seçime giren partilere başarılar dilerim hayırlı bir seçim olsun bu seçimdede iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz bize oy veren başkanlarımıza emekleri ve oyları için teşekkür ederiz bu seçimide kazanıcaz inşallah hep beraber herkeze iyi seçimler dilerim hayırlı geceler
Senin desteklerin çok iyiki bizlesin
Görünmeyen Gizli Kahramanımız Partimizin Emekçisi Yol Arkadaşım Kardeşim iyiki varsın
Birlikte Daha büyük zaferlere Kardeşimİyiki sizlerde varsınız bana destek ve bana bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim işçi ve emekçi partisi için hizmet etmek benim için onurdur
#senyokbenyobizvar Çanakkale belediye başkanı Eminp2Değerli Başkanonline Oyuncuları ;
Yeni dönem meclisimizin daha adil daha barışçıl olması için oylarınıza talibiz.
Bizimle zaferlere varsanız İşçi ve Emekçiye evet!
Ekli dosyayı görüntüle 12695
yo önde avlanmak için bekliyorumŞu en arkada oturan kafirya değil mi gene sıkıntılanmış birilerini darlıyor bakışlarıyla
İlk hedef:yo önde avlanmak için bekliyorum