ugur3301 - Parti Değişikliği (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ugur3301
  • Başlangıç tarihi
U

ugur3301

Ziyaretçi
Bak baskan. Milli mucadele Azerbaycan Turk birligi. Simdide Milli Egemenlik. Bu 3 partiyi kach gunde degishdirdin? Sahiden merak ediyorum. Milli egemenlik partisinden ne zaman ayrilib. Yeni bir partiye ne zaman katilacaksin
parti içerisinde bir çok kişiyle samimiyim. En azından tarafımı hiç bozmadım . Milli egemenlikte İlk adımdan gelme bende ilk adımdan gelme ama sadece benim düşüncelerim farklıydı. Baktım arkamdan işler döndüğünü anladım ve yapmam gerekeni yaptım

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Beni ilgilendirmez aslında. Ama seni de ilgilendirmez. Yorum yapmayacaktım fakat insanlar hadlerini ve yerlerini bilmeli. Kimin kaç parti geldiğinden size ne başkanım? O partide mi doğup büyüdünüz?
Baskanim seni anliyorum sizin partinizde simdi ugur arkadas o uzden boyle konusuyorsun. Aksama partinizden ayrilirsa boyle konusmazsin sanirim. Bakin uyeler baskanlar parti deyisdire bilir bu gayet normal. Ama 2 gunde 3 tane parti deyisdirmek. Ben anlamam. Ayrica ugur baskani bizim partiden taniyorum. Forumda movzu olurken vatshapda linki atiyor arkadaslar gelin destek olun diye yaziyor. Gayet iyi anliyorum

X

Xəlil Xəlilzadə

Ziyaretçi
Ayrıca kendim için değil parti için vekil almak için uğraştım. GÖrüşme Dün sağlandı.Ben zaten Vali olacağım şuanki duruma göre. AYrıca tarafsız olduğumuzu bildirmekten vazgeçmedim ssler mevcuttur sorun yok . Grup içerisinde bile sorunlar çıkmıştır bunu sende biliyorsun Xelil ile kimin arasında geçtiğini ve kime diktatör dendiğini
Grup içinin şu meseleye aid olan tarafi yoktur o ayri bu ayri burdaki mevzulari büyütmek gerekmiyo olan oldu diyeceklerimide direk kendine demişim ben her kes kendi yoluna 🐞

U

ugur3301

Ziyaretçi
Ay
Baskanim seni anliyorum sizin partinizde simdi ugur arkadas o uzden boyle konusuyorsun. Aksama partinizden ayrilirsa boyle konusmazsin sanirim. Bakin uyeler baskanlar parti deyisdire bilir bu gayet normal. Ama 2 gunde 3 tane parti deyisdirmek. Ben anlamam. Ayrica ugur baskani bizim partiden taniyorum. Forumda movzu olurken vatshapda linki atiyor arkadaslar gelin destek olun diye yaziyor. Gayet iyi anliyorum
Ayrıca niko benim kimlerle ne konuştuğum ortada . Bilmediğin o kadar şeyler varki. Ben kendimi tutuyorum uslubumu bozmuyorum. BUrada beni karalamak isteyen gelsin ben burdayım. Hodri meydan. Benim arkamdan dönen ne olaylar var bir bilsen :D Kuyumu kazmaya çalışanlar :D Seöimden sonra hakkımda neler neler söyleyecekler. Ben bekliyorum. inşallah shop falan yaparlar :D

U

ugur3301

Ziyaretçi
Grup içinin şu meseleye aid olan tarafi yoktur o ayri bu ayri burdaki mevzulari büyütmek gerekmiyo olan oldu diyeceklerimide direk kendine demişim ben her kes kendi yoluna 🐞
Seninle konuştuk ve konuşmayada devam ediyoruz. Dostluğumuz bakidir dedim. Sana gereken mevzuları anlattım . Konunun uzatılacak tarafı yok. Lakin pislik yapmaya çalışan arkadaşlara cevap veriyorum

niko_23

Vatandaş
Ay

Ayrıca niko benim kimlerle ne konuştuğum ortada . Bilmediğin o kadar şeyler varki. Ben kendimi tutuyorum uslubumu bozmuyorum. BUrada beni karalamak isteyen gelsin ben burdayım. Hodri meydan. Benim arkamdan dönen ne olaylar var bir bilsen :D Kuyumu kazmaya çalışanlar :D Seöimden sonra hakkımda neler neler söyleyecekler. Ben bekliyorum. inşallah shop falan yaparlar :D
Baskanim bak ben yalan konusanlari sevmem. Forimda yazmishisn ben kendim partiden gitdim. Ama oyunda partiden atildigin yaziyor

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Büşraya selam verip hayırla yoluna devam edebilen adam yok ya sırf ziyan🤣 inşallah ergenekona yamuk yapmaz valla sessiz sakin düzgün insanlar ordakiler üzülürüm

X

Xəlil Xəlilzadə

Ziyaretçi
Ay

🐞Uğur böceyim şova devammi edelim kapatalimmi? Baş rolde ozumde geleyim istersen benimde bildiğim çok şey var

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bak baskan. Milli mucadele Azerbaycan Turk birligi. Simdide Milli Egemenlik. Bu 3 partiyi kach gunde degishdirdin? Sahiden merak ediyorum. Milli egemenlik partisinden ne zaman ayrilib. Yeni bir partiye ne zaman katilacaksin
Başkanım bence siz sizi alakadar eden konularla ilgilenin milletin kac parti değiştigi sizi ilgilendirmez bu Bi siyaset oyunu hadi iyi günler

niko_23

Vatandaş
Ben gitdin. Size basarli oyunlar. Ugur baskan inwallah ay sonuna kadar milli egemenlik partisinde kalirsin. Ne seni partiden atarlar nede sen partiden ayrilirsin. Boyle siyaset yapilmaz. Dik durushda lazim. Sana bir arkadash tavsiyesi.

niko_23

Vatandaş
Başkanım bence siz sizi alakadar eden konularla ilgilenin milletin kac parti değiştigi sizi ilgilendirmez bu Bi siyaset oyunu hadi iyi günler
Baskanim ben miilletin kach parti deyisdirdiyi beni ilgilendirmez. Ben ugur baskanla konusuyorum. Iradimi ona bildiriyorum. Size ne dusub anlamiyorum?

U

ugur3301

Ziyaretçi
🐞Uğur böceyim şova devammi edelim kapatalimmi? Baş rolde ozumde geleyim istersen benimde bildiğim çok şey var
Bekliyorum reis hodri meydan demişim. herkes istediği herşeyi ortaya koyabilir. tarafınıza genelde büşra tarafından yollanacaktır :D Ben bekliyorum benimde söyleyecek paylaşacak çok şeyim var :D deliller mevcut. Delileri yok etmek isteyendler ne yapabilecekler

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Büşraya selam verip hayırla yoluna devam edebilen adam yok ya sırf ziyan🤣 inşallah ergenekona yamuk yapmaz valla sessiz sakin düzgün insanlar ordakiler üzülürüm
Bir daha böyle gereksiz konularda ne benim, ne de benim partimdeki insanların isimlerini anma mesut. Teşekkürler

niko_23

Vatandaş
Benim partimden atilib. Ben partiden ayrildim diyorsa. Ortada yalan varsa beni ilgilendirir. Bana oy kullanma. Kendisi baska partilerle ittifaq olursa beni ilgilendirir

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Baskanim ben miilletin kach parti deyisdirdiyi beni ilgilendirmez. Ben ugur baskanla konusuyorum. Iradimi ona bildiriyorum. Size ne dusub anlamiyorum?
Bana bisey düşmediği gibi sana da düşmez milletin kac parti değişip değişmediği tamam hadi iyi günler