ugur3301 - Parti Değişikliği (15 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ugur3301
  • Başlangıç tarihi
E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Bir daha böyle gereksiz konularda ne benim, ne de benim partimdeki insanların isimlerini anma mesut. Teşekkürler
Gereksiz konu olması olayın seninle başlamasından belli zaten😅 ismini andığım partindeki üyelerde kendileri için kaygılandığım kişiler sen dalgana bak. Galerinde ss kontrolü fln yap işin bitenleri de sil bak karışıklık çıkar sonra

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Bana bisey düşmediği gibi sana da düşmez milletin kac parti değişip değişmediği tamam hadi iyi günler
Baskanim bilmediyiniz cok shey var. Ben dun oy kullanmak isterken ugur baskan bana oy kullanma. Hich bir partiye ittifaq diyilik soyliyor. Ama kendisi gidib baska partilerle ittafaq yapiyor. Bunu nasil anlayim?

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Baskanim bilmediyiniz cok shey var. Ben dun oy kullanmak isterken ugur baskan bana oy kullanma. Hich bir partiye ittifaq diyilik soyliyor. Ama kendisi gidib baska partilerle ittafaq yapiyor. Bunu nasil anlayim?
Niko başkanım ben umutla konuştum konuya hakim değil o yüzden yüzeysel gördükleriyle yorum yaptı bir problem yok tartışmayın sorun yok yani

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Gereksiz konu olması olayın seninle başlamasından belli zaten😅 ismini andığım partindeki üyelerde kendileri için kaygılandığım kişiler sen dalgana bak. Galerinde ss kontrolü fln yap işin bitenleri de sil bak karışıklık çıkar sonra
Bilip bilmeden çok fazla konuşuyorsun, her şeye atlıyorsun senin için iyi değil. Uğurun ne benimle ne de partimle alakası yok. Kendisi yönetimimizin aldığı ortak kararlara karşı çıktı, yapma etme dost kalalım desemde kendi kendine düşman edindi beni. Cevap vermedikçe hala benim ve partimin ismini anıyorsunuz forumda yapmayın.

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Bilip bilmeden çok fazla konuşuyorsun, her şeye atlıyorsun senin için iyi değil. Uğurun ne benimle ne de partimle alakası yok. Kendisi yönetimimizin aldığı ortak kararlara karşı çıktı, yapma etme dost kalalım desemde kendi kendine düşman edindi beni. Cevap vermedikçe hala benim ve partimin ismini anıyorsunuz forumda yapmayın.
Yahu ben seni dost sanıyoken bile düşmanlık etmişsin haberim yoktu hasbelkader öğrendim. Bir de burdaki olayla alakan yok gibi davranıyorsun ya bitiyorum🤣 Bu posttaki tartışmanın niye başladığını sen benden iyi biliyorsun😅

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Yahu ben seni dost sanıyoken bile düşmanlık etmişsin haberim yoktu hasbelkader öğrendim. Bir de burdaki olayla alakan yok gibi davranıyorsun ya bitiyorum🤣 Bu posttaki tartışmanın niye başladığını sen benden iyi biliyorsun😅
Tartışmanın niye başladığını biliyorum. Tarafsızız diyen bir partide taraf tutan, parti yönetimindeki konuları başkalarına yetiştiren, kararları kendisinin aldığını iddia eden bir arkadaştı. Kendisi gereksiz düşmanlık yapmasına karşılık başkanının haberdar olmasını istedim. Gereken yapıldı 🙂

X

Xəlil Xəlilzadə

Ziyaretçi
Bekliyorum reis hodri meydan demişim. herkes istediği herşeyi ortaya koyabilir. tarafınıza genelde büşra tarafından yollanacaktır :D Ben bekliyorum benimde söyleyecek paylaşacak çok şeyim var :D deliller mevcut. Delileri yok etmek isteyendler ne yapabilecekler
Yakalim gemileri ben okeyim ama sonra bunu okursun Uğur 🐞

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Tartışmanın niye başladığını biliyorum. Tarafsızız diyen bir partide taraf tutan, parti yönetimindeki konuları başkalarına yetiştiren, kararları kendisinin aldığını iddia eden bir arkadaştı. Kendisi gereksiz düşmanlık yapmasına karşılık başkanının haberdar olmasını istedim. Gereken yapıldı 🙂
Ya hahahahahaha uğurun planı hoşuna gidiyorken niye ssleri atmadın da sonradan uğurla bozuşunca attın ne adammışsın sen be büş🤣 xelil başkan da farkındadır bu durumun eminim🤣

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Baskanim ben azeriyim bak tamda bunu anlatmak istiyordum. 100 tane mesaj yazdim. Anlatamadim. Sen 1 mesajla nasil iyi anlatdin.

U

ugur3301

Ziyaretçi
Burada ss atalım istersen Büşra. Ben tarafsızlığımı her zaman korudum. parti çıkarı için sadece tarafsız destek istedim. Bunların kanuıtları mevcuttur. Hainlik düşünen sen ben mesutu satacağımımı düşündün. o ss mevcuttur. Kararları kendim aldığımı kimseye idda etmedim. herşey ortadadır aksini idda eden varsa buyursun gelsin

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Ya hahahahahaha uğurun planı hoşuna gidiyorken niye ssleri atmadın da sonradan uğurla bozuşunca attın ne adammışsın sen be büş🤣 xelil başkan da farkındadır bu durumun eminim🤣
Uğuru sevdiğim için atmadım ss i mesut burda söylemediğin şeyide söyleyeyim halil beyin kendisine söyledim size adam gönderirim sırf mepin seçime girmemesi için diye. Onlar seçime girmek istedi bende sizin girmemenizi ama sonra vazgeçtim. Kimseye yaranmaya çalışmıyorum yani adı üstünde adamlar tarafsız 🙂Konuyu yine bana çevirdiğine göre bence bu konunun altında tartışmaya gerek yok. Uğur gibi biri için yeni kurulmuş bi partinin adının kirlenmesine gerek yok bu konunun altında. Yakında yeni konular açılır zaten.

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Uğuru sevdiğim için atmadım ss i mesut burda söylemediğin şeyide söyleyeyim halil beyin kendisine söyledim size adam gönderirim sırf mepin seçime girmemesi için diye. Onlar seçime girmek istedi bende sizin girmemenizi ama sonra vazgeçtim. Kimseye yaranmaya çalışmıyorum yani adı üstünde adamlar tarafsız 🙂Konuyu yine bana çevirdiğine göre bence bu konunun altında tartışmaya gerek yok. Uğur gibi biri için yeni kurulmuş bi partinin adının kirlenmesine gerek yok bu konunun altında. Yakında yeni konular açılır zaten.
Biz azerbaycan türk birliği partisinin kalitesini biliyoruz zaten adının kirlenmesi için bi çabamız yok xelil başkanla dostluğumuzu da kendisi bilir : ) benim ne anlatmak istediğimi o anlamıştır. Sen de kimseyi sevdiğin için bir şey yapmazsın ayrıca onu geç de olsa tecrübe ettik. Ne için neler yaptığını da gördük en iyisi senin de dediğin gibi konular açıldıkça komuşmak boşverelim 😅

U

ugur3301

Ziyaretçi
Kaile bile almadım Bekliyorum sadece :D

X

Xəlil Xəlilzadə

Ziyaretçi
Bekliyorum ben söylediklerimin arkasındayım. Bendede her şey mevcuttur. Yaptıklarım ortadır. beni bilen bilir. Sadece bekliyorum. İftira kim atıcak . Parti içinde ihanet etmişmiyim etmemiş miyim.. Bakacağız.
Yaptiklarin ortada yapmaya çaliştıklarınıda gördük iftira oldugunu kanitla diyom kaçıyon uğur böceyim 🐞