ugur3301 - Parti Değişikliği (11 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ugur3301
  • Başlangıç tarihi
B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Biz azerbaycan türk birliği partisinin kalitesini biliyoruz zaten adının kirlenmesi için bi çabamız yok xelil başkanla dostluğumuzu da kendisi bilir : ) benim ne anlatmak istediğimi o anlamıştır. Sen de kimseyi sevdiğin için bir şey yapmazsın ayrıca onu geç de olsa tecrübe ettik. Ne için neler yaptığını da gördük en iyisi senin de dediğin gibi konular açıldıkça komuşmak boşverelim 😅
Dost olduğun adamın partisinin yönetiminden ss alıyorsun mesut.. Kendinle çelişiyorsun 😃

U

ugur3301

Ziyaretçi
Yaptiklarin ortada yapmaya çaliştıklarınıda gördük iftira oldugunu kanitla diyom kaçıyon uğur böceyim 🐞
Xelil o ssdeki söylediklerim apacık ortadadır. paylaşın hiç sorun değil. durumu size izah ettim. sonrasında partide ihanet ettimmi. aksinize çıkarınızı düşündüm. sizin yaptığınız ayıp. o ssleri direk anlatayım isterseniz :D sorun yok

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Xelil o ssdeki söylediklerim apacık ortadadır. paylaşın hiç sorun değil. durumu size izah ettim. sonrasında partide ihanet ettimmi. aksinize çıkarınızı düşündüm. sizin yaptığınız ayıp. o ssleri direk anlatayım isterseniz :D sorun yok
Uğur sen konuşma bence daha fazla. Şey sorucam yazmadığın kız kaldı mı oyunda? Bana yazmayan kız kalmadıda seninle alakalı 😃

X

Xəlil Xəlilzadə

Ziyaretçi
O izah değildir açıkla bekliyom zamanim bol

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Dost olduğun adamın partisinin yönetiminden ss alıyorsun mesut.. Kendinle çelişiyorsun 😃
İspatla bakalım ss mi almışım ss gönder demiş miyim kimseye:) iftira da beklenir senden gerçi şaşırmıyorum😅 sende bir duruş olmadığı için kimin bana ne niyetle yazdığını niye yazdığını da bilemezsin. Kendinden yola çıkarak insanlardan ss istiyorum açık arıyorum falan sanıyorsun seni de anlayabiliyorun😅

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
İspatla bakalım ss mi almışım ss gönder demiş miyim kimseye:) iftira da beklenir senden gerçi şaşırmıyorum😅 sende bir duruş olmadığı için kimin bana ne niyetle yazdığını niye yazdığını da bilemezsin. Kendinden yola çıkarak insanlardan ss istiyorum açık arıyorum falan sanıyorsun seni de anlayabiliyorun😅
“Dost olduğun” Halil bey daha iyi biliyor kimden ne ss i aldığını. Kendisine sorabilirsin

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
“Dost olduğun” Halil bey daha iyi biliyor kimden ne ss i aldığını. Kendisine sorabilirsin
Yahu karnından konuşma be🤣 xelil başkan da burda soralım kendisine ben kimden ss istemişim bizim dostluğumuzla alakalı bir problemin var mıdır xelil başkanım

U

ugur3301

Ziyaretçi
Senin atacağın hiç bir şey yok. 3 gün kaldın partide dostluktan başka bir şey göstermedik. Fazla konuşma
Göreceğiz merak etme. Sen ssleri at bakalım bana kimler kimler ne yazmış neler mevcut görelim bizde onların hakkında ki konuşmalarımız varsa orataya dökelim

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Göreceğiz merak etme. Sen ssleri at bakalım bana kimler kimler ne yazmış neler mevcut görelim bizde onların hakkında ki konuşmalarımız varsa orataya dökelim
Boş konuşuyorsun sen hep. Laf var icraat yok yani o yüzden bu konuyu bugünlük kapamaya çalışıyorum 3. kez diyorum uzatma bence

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Benim hiç kimseyle problemim yok bu oyunda
Eyvallah başkanım. Partime gelen +1 üyeye bile tahammülü olmayan büşra kardeşin kendi çapında algı çalışmaları diyelim işte. Kendisi benim dostluğumun nasıl olduğunu iyi bilir. Kimlerle düşmanım onu da iyi bilir. Kendisiyle dostluğumun niye bittiğini de iyi bilir. Söylediğim gibi iftira atmasına da şaşırmıyorum zaten🤣 ne kimsenin ss ini alırım ne de kimseden bir ss isterim. Allaha şükür kimle ne konuştuysam da alnım açıktır ne ihanetim olmuştur ne de gizliden düşmanlığım🤣

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Eyvallah başkanım. Partime gelen +1 üyeye bile tahammülü olmayan büşra kardeşin kendi çapında algı çalışmaları diyelim işte. Kendisi benim dostluğumun nasıl olduğunu iyi bilir. Kimlerle düşmanım onu da iyi bilir. Kendisiyle dostluğumun niye bittiğini de iyi bilir. Söylediğim gibi iftira atmasına da şaşırmıyorum zaten🤣 ne kimsenin ss ini alırım ne de kimseden bir ss isterim. Allaha şükür kimle ne konuştuysam da alnım açıktır ne ihanetim olmuştur ne de gizliden düşmanlığım🤣
Sizin yaptığınızı ben yapınca ihanet etmiş oluyorum zaten demi 😃 Biraz daha oy dilen bu seçimde seçime giremeyen partilerden… Atamaları yaparsın yakında “koltukta gözü olmayan” mesut.

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Sizin yaptığınızı ben yapınca ihanet etmiş oluyorum zaten demi 😃 Biraz daha oy dilen bu seçimde seçime giremeyen partilerden… Atamaları yaparsın yakında “koltukta gözü olmayan” mesut.
Oy dilen dediğin şeyle alakalı sana bi konuşma atar sesini keserdim de yakışmaz bana :) üzülürsün kurduğun hayaller suya düşer zaman göstersin ikimize ne olup ne biteceğini🤣 derdimiz koltuk olsaydı senin gibi her saftan adama ne yaşadığımıza bakmadan güller dağıtırdık boşver büşşşşşş oynayalım görelim😅