ugur3301 - Parti Değişikliği (13 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ugur3301
  • Başlangıç tarihi
B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Başkanım, samimi hitabınızı görmezden gelip, bir daha böyle hitap etmemenizi rica ediyorum. İsminizi anmadim, ancak elbette sizden bahsettiğimi anlamışsınız. Mesutla aranızdaki şeyler sizi ilgilendirir. Ben konu sahibine ve burada olmayan başka kişilere partimiz hakkında yazdıklarınızdan yola çıkarak, herkese yazabilme potansiyelinizi gördüğüm için Azerbaycan'lı kardeşlere uyarıda bulundum sadece.
İstediğin uyarıda bulun ancak herkese açık bi yerde bana imada bulunuyorsun bulunma. Bulunuyorsanda cevap vermemden rahatsız olmazsın sanırım.

Cecareis

ALTIN OK PARTİSİ🏹
Vatandaş
Benim anlamadığım herkes birbirini şantaj yaparak tehdit ediyor o ssi paylaşırım bu parti sohbetini atarım diye ama kimsede bir paylaşım yok neden böyle birbirinizi tehdit ettiniz onuda anlamadım ama belli ki bu durum birilerini çok rahatsız edip birilerini mutlu etmiş

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Rahatsız olmaman güzel. Yarası olanlar dün benim hakkımda konu açıp ağlayanlardı.

Sanada iyi forumlar Çağlar Bey.
Biz, senin bize yaptığın, bize göre utanman gereken bir olayı herkese ilk ve son kez göstermek istedik, sen bunu normal gördün ve kendini savundun, senin gibi düşünenler sana, bizim gibi düşünenler ise bize destek verdi ve konu bizim için orada sonuza kadar kapandı, benim hakkımda yazmayın diyorsun ya birilerine, ben de sana diyorum Allah’a yakın bize uzak ol, laf atmaya çalışma ki senin yaptıklarını anlatırken buradan uzaklaşmak zorunda kalmayayım, İyi forumlar.

U

ugur3301

Ziyaretçi
Sevgili arkadaşlarım, Azerbaycan'lı kardeşlerim, gereksiz tartismalara girmek yerine, rahatsız olduğunuz konuları bizlere dc üzerinden veya oyun içi özel dm yoluyla iletmeniz daha hızlı çözüme kavuşuruz. Uğur sizi kandırmış olsa da, uğur doğruyu söylüyor olsa da şuan itişip kakışmanın hiç birimize faydası yok. Seçime girmeyen bir partiden destek istedik mi? Hayır. Bizden destek istendi. Biz de destegimizi sizin istediğiniz şekilde değil farklı şekilde vermeyi teklif ettik. Uğur ile aranızda yaşanan her ne ise orada kalsın bence. Ayrıca her konuya bir şekilde dahil olan gereksiz bir kişi, yine bu konuya dahil olmuş. Sizlerden ricam, vaktinde başkan adayı olarak gösterdiğimiz ve bizleri utandıran bir arkadasin laflarını kaale almayın, her hangi bir problemde kapımız her zaman açık sizlere. Buyurun bize sorun ne isterseniz.
Reisim en çok ona yanıyorum. Partiden ayrılmam zorlarınamı gitmiş anlamadım . Beni yalanla itham eden arkadaşlar varsa yalanı ortaya koysunlar. Benim ortada yalan şeylerle işim olmaz . Hadi partiden sizin attığınızı kabul edeyim. (Yinede aynı zaman diliminde kendim yaptığımı varsayayım) . Benim yalan söylediğimi iddia eden varsa SSlerlerle gelsin . Yoksa ben yalan söylemediğim ssleri ortaya çıkaracağım. Bana yakışmayan şeyleri yaptırtmak sorunda bırakmayın. Benim elimdeki mevcut deliller daha fazla ortalığı karıştıracağına eminim. Burda 1 kişi değil çok kişi etkilenir

U

ugur3301

Ziyaretçi
Benim anlamadığım herkes birbirini şantaj yaparak tehdit ediyor o ssi paylaşırım bu parti sohbetini atarım diye ama kimsede bir paylaşım yok neden böyle birbirinizi tehdit ettiniz onuda anlamadım ama belli ki bu durum birilerini çok rahatsız edip birilerini mutlu etmiş
Bir parti değiştirmem neden bu kadar etken oldu çözemedim. Hadi o ss atıldığında ve elinizdeyken bana hesap sormayıp partiden ayrılacağım da önüme sunulması ayrı bir ironi . Ki bütün partilere istediklerini sorabilirler beni ihanet ve yalanla suçlayanlar . Ki üzerimden oynayıp ortalığı karıştıranlar ayrı bir durum söz konusu . Beklemedeyiz bakalım .

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Reisim en çok ona yanıyorum. Partiden ayrılmam zorlarınamı gitmiş anlamadım . Beni yalanla itham eden arkadaşlar varsa yalanı ortaya koysunlar. Benim ortada yalan şeylerle işim olmaz . Hadi partiden sizin attığınızı kabul edeyim. (Yinede aynı zaman diliminde kendim yaptığımı varsayayım) . Benim yalan söylediğimi iddia eden varsa SSlerlerle gelsin . Yoksa ben yalan söylemediğim ssleri ortaya çıkaracağım. Bana yakışmayan şeyleri yaptırtmak sorunda bırakmayın. Benim elimdeki mevcut deliller daha fazla ortalığı karıştıracağına eminim. Burda 1 kişi değil çok kişi etkilenir
tmm