C
Ceylin
Ziyaretçi
Hep birlikte yine yeniden çok büyük zaferlereee hayydiii devvaam edeliiim
Ceylin Başkanım partimizin üzerinde emeğiniz ve katkınız çok büyük, sizinle birlikte yol yürümekten gurur ve mutluluk duyuyorum. Yeniden Doğuş & Vefa ailesi olarak İKTİDAR bizim olacak!Hep birlikte yine yeniden çok büyük zaferlereee hayydiii devvaam edeliiim
Size de başarılar dilerim işçi ve emekçi, kazanan dostluk, kardeşlik olsunBaşarılar yeniden doğuş
Teşekkür ederiz baskanım, secim sonucu ne olursa olsunvönemli olan bu dostluğun ve kardeşliğin, barış ortamının baki kalmasıdır.Başarılar
Çok teşekkür ederim başkanım, hepimiz için hayırlısı olsun, huzur ve dostluk ortamımız ilelebet baki kalsınşimdiden hayırlısı olsun
Tüm baskanonline kullanıcılarının oyuna talibiz, oyunun en köklü partisi olarak barış ve kardeşlik huzuru içinde bu oyuna en çok katkı sunacak parti olacağımızı düşünüyoruz.
Oylar YENİDEN DOĞUŞA
Teşekkür ederiz başkanım, hepimiz için güzel barış dolu bir seçim olsun.Hepimiz İçin Hayırlısı Tüm Partilere Başarılar Diler Adil ve Adaletli Bir Seçim Olmasını Dilerim.
Amin İnşallah BaşkanımTeşekkür ederiz başkanım, hepimiz için güzel barış dolu bir seçim olsun.
Hepimiz için hayırlı olsun başkanım, sizlere de seçimde başarılar diliyorum.Hayırlı olsun başkanım
Teşekkür ederim başkanımHepimiz için hayırlı olsun başkanım, sizlere de seçimde başarılar diliyorum.