M
MAGARSUS
Ziyaretçi
Geçmişini Unutma Başkanonline
Show Must Go On
Show Must Go On
Dunku en yakin dostlar, yol arkadaslari bugun en buyuk dusman olmusBüşra likelamaya gelir birazdan
Kafa biraz koseli olmus
kardeşim bu logolar ne böyle şampiyonlar ligi gibi koy koy bitmiyor yoruldum bidaha bişey yokYalnız edit güzel olmuş he. Eline sağlık @MAGARSUS
Düşmanlığı tercih ettiler düşmanlık edene gül mü verecez ardillakralDunku en yakin dostlar, yol arkadaslari bugun en buyuk dusman olmus
Tek tarafli oldugunu dusunmuyorum kral, birebir hicbirinizle de bir sorunum yok, ancak iki taraf olarak da bu tavırlarınizla guven vermiyorsunuzDüşmanlığı tercih ettiler düşmanlık edene gül mü verecez ardillakral
Haksızlıklara tepkisiz kalarak bende şirin baba olabilirdim ama karakterime ters biri yamuksa tutamıyorum kendimi ondan oluyor bunlar yoksa karşılıklı güvenle alakalı değilTek tarafli oldugunu dusunmuyorum kral, birebir hicbirinizle de bir sorunum yok, ancak iki taraf olarak da bu tavırlarınizla guven vermiyorsunuz
Erkan bas mi o jshdudus
Bol sans dilerim kral, sirf mv olmak icin her hafta partiden partiye atlayanlara ve direk samimiyet kuranlara dikkat etmek lazim, saygilar.Haksızlıklara tepkisiz kalarak bende şirin baba olabilirdim ama karakterime ters biri yamuksa tutamıyorum kendimi ondan oluyor bunlar yoksa karşılıklı güvenle alakalı değil
Eyvallah dostBol sans dilerim kral, sirf mv olmak icin her hafta partiden partiye atlayanlara ve direk samimiyet kuranlara dikkat etmek lazim, saygilar.
Daha kaç tane video var efoGeçmişini Unutma Başkanonline
Show Must Go On