enoya lafım yok ama senin terbiyesizliğin yetti artıkYaaa niye attiniz
enoya lafım yok ama senin terbiyesizliğin yetti artıkYaaa niye attiniz
Eno'ya ihanet ettinizki siz birde lafım yok dipnjzenoya lafım yok ama senin terbiyesizliğin yetti artık
Sus artıkkkkkEno'ya ihanet ettinizki siz birde lafım yok dipnjz
ya birader ne ihaneti akıl var mantık var PB ye karşı kursak sence ismi goygoy mu olur şqisiwçsçsçwçşçw gerçi ben kime neyi anlatmaya çalışıyorumEno'ya ihanet ettinizki siz birde lafım yok dipnjz
Güzel bir yaklaşım sınıf arkadaşı da olabilirBence arda ve eno aynı kişi. Çünkü aynı imla hataları var.
Big mesut abi beni DC den davet eder misin tarayıcıda hangi DC hesabım açık hatırlamıyorumGoygoy Online goygoy birliği, Sera, @kafirya ve @Alper Tunga yönetim ekibiyle kurulmuştur. Aile değerlerine hakaret ve küfüre yer olmadan her türlü makara mizah serbesttir. Bunun harici diğer değerlerine hassas olanların katılmaması önemle rica olunur.
Birliğe katılmak isteyenler için discord davet linki;
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.com
Kurallar kısmını okumadan selam vermeyiniz teşekkürler
Kesinlikle hayırBence arda ve eno aynı kişi. Çünkü aynı imla hataları var.
Yahu ben niye öyle yapayım Allah Allah eno ile bikere biz okadar boşuna mı kavga ettikKesinlikle hayır
Sıkıntı yokKendi kendine ettiğini düşünmüştüm kardeşim. Özür dilerim. Ben yanlış düşünmüşüm. Affet..
Aktif kalmaya devam edecektir.Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Kanal hala aktiftir. Goygoya bekleriz
Sen gelme zatenYa goygoy Birliği ne yaa beni ztn yasakladiniz zaten de gelmem Partiler Birliği de kapandı buarada en1 kapatti