Hiçlik Medya l Tanıtım (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hiçlik Medya

Yeni Üye
Vatandaş
Web_Photo_Editor.jpg
Hiçlik Medya'ya Hoşgeldiniz

Eh abi yeter bu ne ya! önüne gelen medya açıyor! dediğinizi görür gibiyim. Endişelenmeyiz engin ve dolu kadrosu ile (28) çalışan ile sizlere hizmet sunmaktan gurur duyacağız. Çalışanlarımızın hepsi tecrübeli ve işine hakimlerdir. Sıkıcı düz haberlerden, sürekli kaos çıkarmak isteyen medyaların çıkarmış olduğu gerginliği indirmek amaçları arasında olan bir Global medya grubuyuz. Bizim en büyük farkımız adımızdan da anlaşıldığı gibi hiç bir şey.. Evet yanlış duymadınız. Dur bir saniye

A: Hey B ne saçmalıyorsun sen? böyle medya tanıtımı mı olur? Ne demek hiç bir şey yapmayacağız?
B: E o zaman neden ismimiz Hiçlik Medya?
C: Bu ne saçma bir argüman? Her medya ismi gibi mi davranması gerekiyor? Bak Anonime bir gün geçmeden ifşaladı kendini
F: Aynen aynen en kötü medya biziz Aynen.
H: Sessizlik!

H: Nerede kalmıştık, evet bizim en büyük farkımız sıra dışı ve tecrübeli kadrodan oluşmamız. Neler yapacağımız konusunda ise o kadar tecrübeli bir medyayız ki tanıtımda anlatamadık bunu, eh zaten efsanelerin anlatılmaya ihtiyacı olmaz. Yakın zamanda neler yaptığımızı göreceksiniz. Bizi takip etmeye devam edin, geliyoruz..

A: Can sıkıntısından açtık, beki üç gün sonra kaybolacağız fazla iddialı olmadı mı?
Z: Gitmemek için geliyorduk! yolda trafik yoksa geç kalmayız
A: Aman ne tecrübeli ekip..
B: Ne olsun istiyorsun Ayten?

H: Sessiz olun demedim mi?

Beklemede kalın geliyoruz.

Hiçlik Medya

Yeni Üye
Vatandaş
BİTMİYORLAR BİTMİYORLAR
A: Ne bitmiyordu? Bu sinir neden acaba sorabilir miyim? Tebrik etmek yerine bu tavır hiç olmadı!

B: Sakin ol A neden sert konuşuyorsun, yeni kurulduk sakinleş biraz.

C: Etrafta bir sürü aynı medya var sadece isimleri değişik hak veriyorum

F: Aynen aynen sıradan medyayız biz, birer kopyayız aynennnn

X: Onu bunu bırakında biz neden Hiçliğiz? Bence adınımızın Şizofren Medya olması lazımdı

A: Alakaya çay demle..

H: Sorun nedir hanımefendi?

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
A: Ne bitmiyordu? Bu sinir neden acaba sorabilir miyim? Tebrik etmek yerine bu tavır hiç olmadı!

B: Sakin ol A neden sert konuşuyorsun, yeni kurulduk sakinleş biraz.

C: Etrafta bir sürü aynı medya var sadece isimleri değişik hak veriyorum

F: Aynen aynen sıradan medyayız biz, birer kopyayız aynennnn

X: Onu bunu bırakında biz neden Hiçliğiz? Bence adınımızın Şizofren Medya olması lazımdı

A: Alakaya çay demle..

H: Sorun nedir hanımefendi?
Kanka bu Harfler kim

Hiçlik Medya

Yeni Üye
Vatandaş
Yazıyı okumaya üşendim ne oluyor bu hiçlik miçlik medya 😃
A: 28 kişiden oluşan köklü bir medyayız, ancak inanın bizde ne olduğumuza tam karar veremedik
B: Hey bir dakika Hiçlik hakkında öyle konuşamazsın A.. Tabi ki de ne olduğumuza karar verdik medyayız biz
F: Tabi efendim

H: Sessizlik

H: Efendim Hiçlik medya olarak haftanın önemli haberlerini anlaşılır bir biçimde kendi tarzımızla yayınlamaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...