M: Yazan sen olduğun için bunu kendine söylemiş oluyorsun. Ama yine de bozmamak için Tamam Magarsus dediğin gibi olsunBu ne diyor adımı doğru yaz bir dahaki sefere
M: Yazan sen olduğun için bunu kendine söylemiş oluyorsun. Ama yine de bozmamak için Tamam Magarsus dediğin gibi olsunBu ne diyor adımı doğru yaz bir dahaki sefere
F:Aynen aynennn biz cılkını çıkardık aynennnn
Aynen tam olarak siz çıkardınızzz aynennn başka bir şey yoksa çekilebilirsiniz (28 kişi ile birlikte)F:Aynen aynennn biz cılkını çıkardık aynennnn
A: Tabi ki isteğiniz doğrultusunda 28 kişilik ekibimiz tası tarağımızı toplayıp gidiyoruz Loading %99 !!!! Warning!!!! Yükleme iptal oldu.. Ah üzgünüm başaramadık.. Ne yazık.. Ne acı...Aynen tam olarak siz çıkardınızzz aynennn başka bir şey yoksa çekilebilirsiniz (28 kişi ile birlikte)
nihahaha diye güldü tamam efe değil buM: Şüphelenmekte haklılık payınız var nihahahah
M: (Gizlenme operasyonu başarılı) Hedefe adım adım ljaslkdjalksdnihahaha diye güldü tamam efe değil bu
K: Sarmadı, Çok geç farkettihaberim olmadan bende içinde miyim acaba
Canım benim burada tek gerilecek sensin ben değilim ip gibi dizerim siziA: Oyununuzu elinizden almadık efenim devam edin lütfen aa
B: Arkadaşımın kusuruna bakmayın! Bizim derdimiz kaos değil merak etmeyin, gerilmenize gerek yok![]()
A: Nova prospektin dediği gibi "Niyetimiz rahatsızlık vermek sorun çıkarmak değil" lakin etki tepki yasasına göre ise " Buyurun ipi biz hediye edelim, öbür türlü zor olur ha birde bekliyoruz efenim"Canım benim burada tek gerilecek sensin ben değilim ip gibi dizerim sizi![]()
H: İşte bu mesajı örnek olsun diye tablo haline getirip asmak istiyorum, örnek olsun diye.. Teşekkürler BeyefendiHayırlı olsun![]()
şunları ifşalayın oturum açanlar kimler bizde bilelim ondan sonra takılsınlar yineOyunda olmayıp medya işine kalkışan arkadaşlar gerçekten de Sıkmadı mı
A: Ponçik kalbim kırıldı..Oyunda olmayıp medya işine kalkışan arkadaşlar gerçekten de Sıkmadı mı
Ben kim olduğunu biliyorumA: Ponçik kalbim kırıldı..
B: Niyetimiz ortalığı karıştırmak değil bu sebeple bir zarar olacağını düşünmüyorum sayın yönetici hanımefendi
kim bizede söylede rahatlayak gerçi 2 3 kişi var bilindik başka kim olacakBen kim olduğunu biliyorumama inan gerçekten insanlar geriliyor artık sıkıldık...
Serakim bizede söylede rahatlayak gerçi 2 3 kişi var bilindik başka kim olacak![]()